От х:

Днес в x:

IT академия в Смолян кани на дискусия и "Ден на отворените врати"

На 02.07.2022 г. InForce Академия организира "Ден на отворените врати".  На нея всички с интереси в IT - сектора ще могат да се срещнат с преподаватели на академията. Целта е IT- " хората " в Смолян да се срещнат и да изградят своя общност. Да надграждат знанията, за което академията организира специализирани курсове. В "Деня на отворените врати"  ще бъдат  връчени сертификати на първите завършили курсисти. Припомняме ви, че  те се обучаваха напълно безплатно в продължение на пет месеца. С действията си академията иска да помогне за развитието на област Смолян. IT индустрията, като най-бързо развиваща се в световен мащаб, е нужна и на общността в малките населени места, смятат специалистите.  Целта на академията е да повиши нивото на знания и умения в тази субкултура. Да разгърне дейността си с множество партньори. Да привлече бизнеса от високите технологии в областта. Да даде възможност на хората да останат да работят в населените си места.

На 28.06.2022 г. от 18:00 ч. в Община Смолян Зала 247, ще има представяне на InForceIT академия пред смолянската общественост и работодатели. От академията са уверени, че образованието и бизнеса трябва да вървят заедно в настоящият дигитален свят. 

В цялостната програма са включени и обучения по Информационни технологии;Microsoft Office;Програмиране;Soft Skills;Практически английски език;Workshops (Bootcamps).

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини