От х:

Днес в x:

Samsung Galaxy S23 ще има предна камера с по-висока резолюция

Устройствата от Galaxy серията са едни от най-търсените смартфони с Аndroid в световен мащаб. Samsung са най-големият производител в тази продуктова категория и допринасят значително за въвеждането на нови иновации. Тазгодишните флагмани от Galaxy S22 серията се отличават с любопитни подобрения, които вероятно ще ги утвърдят като хит на пазара през 2022г. 

Корейският производител планира да ъпгрейдне едни от най-важните компоненти в следващото си поколение смартфони от висок клас. По този начин Galaxy S23 ще е оборудван с по-добри камери за селфита, които поддържат и по-висока разделителна способност. Според данни на GalaxyClub поне два от новите модели ще се възползват от тази стратегия на Samsung. 

Oт информацията разбираме, че Galaxy S23 и Galaxy S23+ вече ще разполагат с 12-мегапикселови камери за селфита и видео разговори. Все още не знаем дали сензорите ще бъде вграден в малък отвор на екрана или в Notch прорез на екрана.

Добавянето на оптична стабилизация също е подобрение, което ще допадне на бъдещите собственици на смартфоните. Остава възможността най-атрактивният модел от серията, а именно Galaxy S23 Ultra да има дори още по-добра камера за селфита. Припомняме ви, че Galaxy S10 дебютира преди четири години с 10МР модул в предната част.

Това е ъпгрейд от 8МР камера на Galaxy S9 преди година и представлява последната актуализация на селфи камерите в серията. Внушително подобрение ни очаква и при основните камери, като е възможно да видим 200МР сензори в Galaxy S23.

Източник: digital.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини