От х:

Днес в x:

Хасково излъчи за 8-ми път претендентки за "Мис България"

    Хасково излъчи за 8-ми път претендентки за "Мис България"

    За 8-ми път в Хасково се проведе конкурсът за красота, които излъчи претендентки от регионите на Хасково и Карджали за короната на Националния кръг на конкурса „Мис България“. Той ще се проведе през септември.

    Снощи обаче на бляскаво парти в един от големите нощни клубове на Хасково гостите и посетителите приветстваха 11 грации от Хасково, Кръджали, Свиленград, Харманли и Маджарово. За регионалния етап на конкурса присъства и собственичката на модна агенция „Интерсаунд“, която държи правата на конкурса „Мис България“ Ирина Папазова. Неотлъчно до нея беше и Регионалния мениджър на агенцията и главен организатор на регионалния тур Адриана Добрева.

    В специална хореография, създадена за вечерта, от Кремена ,  претендентките успяха да разкрият най-добрите си качества.

    Короната на „Мис Хасково-България“ блесна на главата на абитуриентката от Хасковската езикова гминазия Боряна Гунчева. 19-годишната красавица ще спори за титлата с момичетата от цялата страна Националния конкурс.

    Първа подгласничка е Саня Василева от Харманли. Тя ще представи региона на конкурса „Мис Тийн“, също под организацията на „Интерсаунд“.

    Втора подгласнчика е Йоана Пехливанова, също от   Хасково. Трета подгласничка на Мис Хасково стана чаровницата с арабска кръв Леали Елхелю.

    На националния кръг на „Мис България“ от региона ще претендентки за короната са и излъчените от снощния конкурс „Мис Свиленград-България“ Алейна Ембие, „Мис Карджали-България“ Елван Хамид и „Мис Харманли-България“ Йоана Тренева, обясни регионалният мениджър на „Интерсаунд“ Адриана Добрева, която е доволна от представянето на претендентките.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини