От х:

Днес в x:

Тайното продължение на "Годзила срещу Конг"

След няколко отлагания на премиерната дата, най-сетне през изминалата година "Годзила срещу Конг" тръгна по кината и в HBO Max.

Филмът имаше основната задача да ни покаже кой всъщност е по-силен - Годзила или пък Конг. След много чудовищно млатене спорът беше разрешен, като вратичката за още от същото, разбира се, беше оставена.

Режисьорът Адам Уингард също загатна, че може да има още филми от чудовищната вселена на Warner Bros. Но така и нищо не бе обявено официално. Сега от Deadline разбираме, че тихомълком има развитие.

Има информации, че по-късно тази година в Куинсланд, Австралия, ще започнат снимките на продължение на "Годзила срещу Конг". За момента не се знае нищо за подготвяния филм, който ще се яви пети от въпросната чудовищна вселена на Warner.

Преди година Уингард загатна, че следващ филм би задълбал в произхода на Титаните, което означава, че действията трябва да се развиват много години (дори векове) назад във времето. Е, няма как да знаем, защото до момента никаква официална информация около въпросния филм не е излязла.

Нито за сюжета, нито за актьорския състав, нито за режисьора. Ние не бихме отказали да видим отново Мили Боби Браун и Александър Скарсгард например, но кой ли ни пита...

Иначе, от Screen Queensland твърдят, че снимките на филма в района ще донесат на икономиката на Куинсланд близо 60 милиона долара, както и около 500 работни места за местните.

Източник: lifestyle.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини