От х:

Днес в x:

70-годишен обърна Роувър по таван, Рено и Опел катастрофираха до Първа поликлиника

Шест души пострадаха при три катастрофи в Хасковска област, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

При единия инцидент са пострадали двама души. Той е станал снощи в 20:15 часа в Хасково. На кръстовището между булевардите „България“ и „Освобождение“ са се ударили Рено, управлявано от 22-годишна от Димитровград и Опел с водач 60-годишен от село Татарево. Пострадали са водачката и возещата се до нея 69-годишна димитровградчанка. Прегледани са и са освободени за домашно лечение. Съставени са актове.

Две жени пострадали леко в произшествие на пътя преди село Манастир. В 22:10 часа, 70-годишен от село Криво поле е управлявал Ленд Ровър. Поради загуба на контрола над него е напуснал платното и се е преобърнал по таван в отводнителна канавка. Пострадали са пътуващите в колата две жени на 69 г. и 45 г. от Криво поле, които са прегледани в болницата и са освободени за домашно лечение.

Припомняме, че вчера в 15:40 часа стана катастрофа между селата Книжовник и Манастир. Пристигналите на място полицаи установили, че в лек автомобил Пежо са пътували мъж на 78 г. и жена на 76 г. от село Кралево. На десен завой мъжът е загубил контрол над колата, напуснал е платното по посоката си на движение и е влязъл частично в отводнителен канал. Двамата са прегледани и са освободени за домашно лечение. Съставен е акт на водача.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини