От х:

Днес в x:

Две сватби в Хасково на Ангелската дата с огледални цифри

Изображение 1 от 5

    Две сватби има днес в Хасково на датата с шест двойки-22.02.2022. В ритуалната зала на община Хасково във втория ден на седмицата първи се венчаха Кристина Радева, вече Димитрова и Красимир Димитров. Двамата си казаха заветното „Да“ след 8 години съвместно съжителство.

    Точно на днешната дата да встъпят в граждански брак избрала съпругата още преди месеци. Тази дата е последната за това десетилетие огледална  и е наречена Ангелска заради огледалните цифри в нея. Младите хора вярват, че ще им донесе много щастие и късмет. „Затова сме я избрали. Видях съвпадението още края на миналата година. Вече доста време сме заедно и решихме, че можем да предприемем тази стъпка и да бъдем семейство. Чакахме си само датата“, сподели госпожа Димитрова. А съпругът й Красимир пожелава на всички млади хора, които се обичат като тях и искат да споделят живата си, да увековечат любовта си като сключат брак.

    А нумеролозите казват още за датата, че е най-силната в енергийно отношение през тази година. Астролозите твърдят, че това ще е най-подходящото време за промяна в живота на хората към по-добро.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Коментари в сайта

    Последни новини