От х:

Днес в x:

Кои ще са водещите на Оскарите

Ще има церемония, няма да има церемония... Ще има водещ, няма да има водещ... Доста време всички късаха маргаритката на Оскарите, но вече и двата въпроса, заради които го правеха, намериха своя положителен отговор.

След като научихме, че церемонията по раздаването на наградите на Американската филмова академия ще е на 23 март на обичайното си място - Dolby Theatre в Лос Анджелис, вече са ясни и водещите.

Те ще са трима - Ейми Шумър, Реджина Хол и Уонда Сайкс. И трите актриси са известни с комедийните си роли, и явно Уил Пакър, който е продуцент на церемонията, ще разчита на тях да забавляват публиката.

Според информацията на Variety, Пакър вероятно обмисля варианта водещата да се сменя на всеки час, като към нея да се присъединява и гост-водещ. Едно от споменатите имена за последното е Джон Хам ("Момчетата от Медисън Авеню").

Шумър има 12 номинации за Емми, а стенд ъп шоуто Inside Amy Schumer дори спечели наградата. Хол стана известна със "Страшен филм", а Сайкс е позната на българските зрители от "Успокой топката" на НВО.

Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини