От х:

Днес в x:

И най-секси мъж на 2021 е...

Списание People определи най-секси мъж на 2021 година. Тази титла е присъдена на 40-годишния холивудски актьор Крис Евънс, съобщава порталът Page Six.

Сега артистът, най-известен с ролята си на Капитан Америка във франчайза на Отмъстителите, ще украси корицата на популярното издание.

Известно е, че той не получи награда миналата година заради интимен фото скандал. Евънс сподели история в Instagram със запис на екрана на iPhone, на който семейството му играе Heads Up. В края на видеото за няколко мига се мяркат кадри, където феновете на актьора видяха снимка на мъжки полови органи.

През 2020 г. титлата за най-секси мъж беше присъдена на Майкъл Бакари Джордан. Звездата от Black Panther и Creed отбеляза, че тайната на неговото самочувствие е осъзнаването, че е невъзможно да се хареса на всички. Той сподели, че се "чувства готино" от титлата на най-секси мъж в света.

Списание People прави подобна оценка от няколко десетилетия. През годините почетното звание получиха Мел Гибсън, Дейвид Бекъм, Идрис Елба, Джордж Клуни, Джони Деп, Мат Деймън, Харисън Форд, Том Круз, Хю Джакман.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини