От х:

Днес в x:

Хайка за джигити на пътя в областта, половината проверени са нарушители

329 моторни превозни средства са били проверени в специализирана операция на територията на полицейските управления в Момчилград и Крумовград за периода от 26 октомври до 2 ноември с цел ограничаване на предпоставките за тежки пътни произшествия. Констатираните нарушения на ЗДвП са 169, за които са съставени 13 акта и 79 фиша. Заснети са били 77 клипа за превишена скорост, за които предстои издаване на електронни фишове.

Стоки без акцизен бандерол са били намерени при проверки в областния град. В помещение, стопанисвано от 42-годишна, били открити саморъчно изработени цигари, а в жилището на 65-годишна – цигари и около 600 грама тютюн без акцизен бандерол. Стоките са иззети, работа продължава сектор „Противодействие на криминалната престъпност“.

Аварийни дейности. Сигнал за паднало дърво на пътя в района на село Бойно е бил подаден в 10 часа вчера. Екип на пожарната служба в Кърджали отстранил  дървото и освободил платното за движение.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Ге
    ГЕОРГИЕВ
    1 -1
    11:13, 3 ное 2021
    Ако ( ПКП полицията) ги интересува могат да си направят имидж, като натиснат Сали Шабан от Хасково ж .к .Орфей 5 бл. който продава от години без акцизни стоки вино и ракия от крадени плодове и нафта от детските градини където работи.
Последни новини