От х:

Днес в x:

Задържаха млад мъж с дрога, засякоха нерегистрирана кола

36-годишен е задържан с наркотик. Около 18 часа вчера в областния град мъжът бил проверен от полицейски служители, които намерили у него суха листна маса. При направен тест субстанцията реагирала на марихуана. Наркотичното вещество е иззето, а притежателят му е бил задържан в полицейското управление за срок до 24 часа. Образувано е досъдебно производство по чл.354а, ал.3, т.1 от Наказателния кодекс за незаконно притежаване на високорисков наркотик.

Нерегистрирано моторно превозно средство било установено в хода на специализирана операция на територията на РУ-Кърджали. В кв.“Възрожденци“ в областния град бил спрян лек автомобил „Мерцедес“, управляван от 33-годишен. При направена справка станало ясно, че колата е с прекратена регистрация на основание чл.143, ал.10 от ЗДвП заради липса на валидна застраховка „Гражданска отговорност“.

Разследване за повреда и унищожаване на чуждо имущество е започнато в РУ-Кърджали след подаден сигнал, че в централната  част на града било счупено витринно стъкло на офис. Престъплението било извършено на 1 ноември срещу 2 ноември. Образуваното досъдебно производство е по чл.216, ал.1 от Наказателния кодекс. Полицията издирва извършителя на деянието.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини