От х:

Днес в x:

Очаквано “Саяна Хасково” победи последния в класирането

    "Саяна Хасково" записа победа над “Розова долина” - Казанлък. Домакините спечелиха с 4:0.

    След скучни начални минути, хасковлии откриха резултата в 15-та минута. Попадението отбеляза Спас Милушев. Малко преди това Милушев можеше да отбележи, но нацели левия страничен стълб. Хасковлии определено бяха по-добри през първата част. В 37-та минута Свилен Щерев бе близо до гола, но ударът му срещна напречната греда на вратата на гостите. До края на първата част повече попадения не бяха отбелязани.

    Второто полувреме започна по отличен начин за домакините. 2 минути след подновяване на играта Васил Колев покачи на 2:0. Резултатът стана 3:0 в 67-та минута. Голмайстор бе Мирослав Илиев, който влезе в игра броени минути по-рано. Резултатът стана 4:0 петнайсетина минути пред края на редовното време. Попадението отбеляза Вълчан Чанев. До края на мача футболистите на Живко Желев не отбелязаха повече попадения.

    “Розите” не сътвориха нищо интересно и закономерно загубиха, оставайки на последно място с 0 точки. "Саяна Хасково" от своя страна отново е лидер. Хасковлии са с 23 точки, с 2 повече от “Левски” - Крумовград, но и с мач повече.

    В друга среща от 9-ия кръг “Димитровград” спечели гостуването си на “Атлетик” с 1:2. В 10-ия кръг “Саяна Хасково” гостува на “Левски” - Карлово, с треньор Емил Ангелов. Двубоят е на 9 октомври от 16:00 часа. “Димитровград” пък приема “Левски” -Крумовград.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (6)

    • 1
      Зн
      Знаещ нещата
      6 -4
      18:43, 3 окт 2021
      Левски Крумовград ще влезнат в Б а после и в А.Хасково ако можем като втори,да се отвори някоя вратичка!Да се откаже отбор от Б,или нещо такова!Иначе догодина.
      • Ха
        Хасково
        6 -5
        19:49, 3 окт 2021
        Ще си спечелим 1-то място в групата и ще влезем във Втора Лига.
        Крумовград също ще влязат,тъй като догодина най-вероятно ще има две Втори Лиги(Северна и Южна)така,че от всяка от четирите Трети Лиги в момента,ще влязат не само Хасково и Крумовград като първи два отбора,ще влезнат и отборите на 3-място,някъде и дори на 4-то.
        Втора лига в момента е с 20 отбора(3 дублиращи,които могат да отпаднат по всяко време от сметките за следващ сезон,през този са експеримент),та за следващата година,както се чува да се правят две Втори Лиги,ще останат 17 отбора от Втора Лига,плюс вероятно 15 отбора от Трета Лига,за формирани на две нови Втори Лиги от по 16 отбора,колкото ще бъде и Първа Лига от догодина,както е било най-често през годините,в българският футболен модел.
    • 2
      Н.
      Н.М
      9 -1
      18:55, 3 окт 2021
      Гледам кмета че спазва ограничителните мерки от 1,5 разстояние
      • Си
        сирене сяана по ГМО
        5 -4
        00:35, 4 окт 2021
        кумата и там се навира... но в случая далаверата е да му изкупят млякото... иначе публиката е по-малко от служителите в мандрата... тази пералня и тя ще е до време, то е ясно, че футбол отдавна няма и никой не милее... изгониха Колбасарско и Хасково по селата, за да толерират това недоносче, пълно с наемници, които всеки миг ще се отдадат на малките вратички..
    • 3
      Ко
      Коцето
      3 -2
      13:34, 4 окт 2021
      Защо пишете само за млеката ? Пишете за отбора, който е ФК Хасково, който носи името на града ни. Смешни сте.
      • Ка
        Канев
        3 -1
        18:10, 4 окт 2021
        Значи, всеки който си направи нов отбор и го кръсти Хасково, си мисли, че е представителен за града. Сложили и 1922г - пълен смях.Поне да беше 1924г както е
    Последни новини