От х:

Днес в x:

Пепелнорозови БМВ-та красят военното ведомство

Нежният цвят бил заради роклята на Надя Свинарова, щерка на бивш министър, която отишла на абитуриентския си бал с едното беемве.

Премиерът Бойко Борисов отиде вчера на посещение във военното министерство и откри... две розови беемвета! Колите били черни, но ги пребоядисали по времето на Николай Свинаров, пише днес Дневен Труд.

Чиновници разказват, че нежният цвят бил заради роклята на Надя Свинарова, щерка на бившия министър, която отишла на абитуриентския си бал с едното беемве. Таткото отрича.

Машините са модификация БМВ520И и БМВ540И. Купени са втора ръка от бившата агенция “Военни клубове и информация”, закрита от бившия военен шеф Николай Цонев през юли 2008 г. Дирекцията се оглавяваше от Стоян Стоянов (виж интервюто долу). Цената им е съответно 19 999 и 29 999 лв.

“Били са черни, но са пребоядисани в цвят пепел от рози. Защо - не знам”, каза министър Николай Младенов. “Да не би да е имало някой с обратни наклонности”, репликира го шеговито премиерът Бойко Борисов.

Във ведомството веднага тръгна клюката, че едното БМВ било пребоядисано заради дъщерята на тогавашния военен министър Николай Свинаров. На 28 май 2004 г. Надя празнувала абитуриентския си бал, била облечена в рокля цвят пепел от рози и била закарана с въпросното БМВ, шушукаха из коридорите на министерството.

Николай Свинаров категорично отрече. “Който твърди това, ще се срещнем снего при прокурор. Нека да пишем по-сериозни неща. От това, че се говорят нелепости, положението няма да стане по-добро в държавата”, заяви бившият военен министър.

Бившият шеф на агенцията Стоян Стоянов също отхвърли слуховете.

Сега едното БМВ е зачислено на “Военна полиция” и стои в нейния гараж. Другото пък било дадено на протокола на военния министър. Според запознати в министерството колите са здрави и читави, но не се ползват, защото чиновниците ги е срам. На въпрос защо никой не кара розовите беемвета, медийната съветничка на военния министър Марина Гарнизова отговори: “Представяте ли си някой офицер да се вози в такова БМВ. Още повече ако слезе от него с униформа. Какво ще си помислят хората?”

“В понеделник социалната агенция ще има ново ръководство. А днес до края на деня ще има промени във финансовата дирекция”, съобщи вчера Николай Младенов.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 01.06.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Има всички изгледи този ден да премине спокойно и без особени сътресения. Стараете се да бъдете дипломатични и умерени в действията и изказванията си, с което само можете да спечелите. В определен момент обаче ще се наложи да кажете точно мнението си и тогава ще бъдете безкомпромисни. Сърдечният ви партньор се нуждае от вашата емоционална подкрепа.
01 юни 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Не изостряйте отношенията в личните си контакти, като пренасяте лошото си настроение в къщи. Уважавайте близките си така, както отстоявате позициите си в бизнеса. От това ще бъдат доволни всички. Може би трябва по-често да се вслушвате в съветите на партньорите си. Вече поставихте началото, вървете напред и нагоре.
01 юни 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
С намерение сте да участвате активно в процесите, които текат край вас. Безспорно ще срещате затруднения, но ще можете да реагирате навреме и бързо в променящата се обстановка. За щастие можете да разчитате на истински приятели, които ще ви насочват и помагат.
01 юни 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Настроението ви днес е прекрасно, излъчвате чар и забавлявате с остроумие. Предстои ви обаче доста работа през следващата седмица, така че отрано организирайте програмата си. Съберете сили за работа почивайки.
01 юни 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Ще бъдете в отлично настроение. Изясняването на личен въпрос ще внесе спокойствие в ежедневието ви. Положените усилия ви носят удовлетворение. Разговорите с любимия човек много ще ви помогнат да намерите изход в деликатна ситуация. От тук нататък изглежда няма какво да ви спре.
01 юни 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Не позволявайте на възникващите препятствия днес да влияят на настроението ви. Заобиколени сте от хора, които ви ценят и са готови да ви съдействат по всяко време. Самонадеяни и дръзки сте в личните си дела. Съобразявайте се повече с обстоятелствата, не предизвиквайте сами съдбата.
01 юни 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Днес ще бъдете очаровани от постъпката на ваш близък, който ще ви помогне при проблемна ситуация. Ако в момента делата ви са в застой, то изчакайте по-благоприятен момент, без да се отчайвате. Бъдете внимателни към здравето си, като полагате повече грижи за себе си. Така най-много ще си бъдете полезни.
01 юни 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Вървите уверено към нещо, което заслужвате отдавна. Не пестите усилията си, за да видите осъществени плановете си и затова и успехът ви няма да закъснее. Следете развитието на въпрос, който лично ви интересува, за да можете при подходящ момент да се включите активно. Предпочитате да стоите настрана от спорове и конфликти и това е препоръчително.
01 юни 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Връзката ви е силна и не бива да се съмнявате в чувствата на партньора си. Запазете отношенията си чисти, не ги обременявайте с излишни проблеми. Здравословни неразположения при някои от вас ще ви накарат да потърсите по-скоро мнението на специалист. Не го отлагайте. Идея за пътуване ще ви подтикне към приготовления.
01 юни 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Не мислете, че можете да свършите всичко сами. Позволете на околните да вземат участие в заниманията ви и така да споделите отговорностите. Не губете търпението си и ще видите, че животът ви ще стане по-лек. Скоро ще берете плодовете от труда си. Едно пътуване ще ви разнообрази и помогне да се отпуснете.
01 юни 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
С повече емоции ще се отнесете към заниманията си днес. Постарайте се да ги овладеете, за да не се окажете в затруднено положение. Нужно е да бъдете адекватни във всичко. Любовта ви мотивира за себеизява, прави ви по-добри и приветливи. Носейки в себе си това усещане, ще имате сили да надскочите себе си.
01 юни 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Имате възможност да свършите доста полезна работа по дома си днес и вие едва ли ще се лишите от нея. Ще останете доволни от начина, по който околните възприемат идеите ви. Имате нужда от промяна, затова едва ли ще е чудно че някои от вас предприемат кратко пътуване именно с тази цел. Обърнете повече внимание на желанията, които има човека до вас.
01 юни 2020
Последни новини