От х:

Днес в x:

На ГЕРБ им трябвали 30 години, за да сложат ред в държавата

Убеден съм, че няколко министри от кабинета "Станишев" ще отидат в затвора или ще получат присъди, та дори и условни. Това заяви вчера премиерът Бойко Борисов пред Нова телевизия. До 20 дни регионалните директори в МВР трябва да посочат кои са престъпните босове, поясни Борисов. Освен тях обаче трябва да са ясни и наркодилърите, както и перачите на ДДС, въобще целия криминален контингент.

Той подчерта, че иска от министрите нещата да се случват тук и сега, а не в бъдеще време. Искам, като кажеш “ще”, да видя резултата. Аз не мога да знам 16 министри какво правят сега, но имам характер и не им давам да крадат. Нека всеки министър да знае, че като е некадърен, няма да става министър”, изтъкна Борисов. Той потвърди, че е готов да жертва всеки, за да запази високия си рейтинг. „Аз няма да направя компромис, защото това е моят рейтинг, хората са ми повярвали”, обясни Борисов.

Той обаче защити министрите си. "Никой от моите министри не краде - спокойно заставам зад това твърдение", декларира Борисов. Той гарантира същото и за себе си: "Аз още този месец можех да имам 40-50 милиона, но на мен пари не ми трябват. Аз съм 10 години във властта, ако исках да крада, може ли сега да ставам за резил - на мен ми стига къщичката в Банкя." Той бе категоричен, че народът иска да се спре това наливане на пари в каца без дъно. Аз не искам да наливам в каца без дъно, подчерта той.

Според него ГЕРБ трябва да управлява поне още 30 години, за да се сложи в ред държавата.

Източник: novinar.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини