От х:

Днес в x:

Мадона влезе нелегално през митницата. Преглед на националния печат

„24 часа": Туризъм по "Перла" и "1001 нощи"

Хиляди българи в повече от обичайното поемат за Истанбул заради невиждания успех на турските сериали, които вървят от месеци по Нова телевизия и Би Ти Ви. Туристически фирми предлагат разглеждане на реалния декор на "1001 нощи" и "Перла".

 „24 часа": Мадона влезе нелегално през митницата

Като истински ценна стока и Мадона влезе в България нелегално през митница "София". В 15,20 ч вчера Кралицата на попа кацна с личния си самолет на пистата във Враждебна. Група фоторепортери завардиха аерогарата часове, преди нейното пристигане, но никой не можа да зърне и сантиметър от звездата преди тя да излезе на сцената.

 Привилегията да я видят преди това имаха само гардовете от охранителната фирма VIP Security, които я посрещнаха на пистата, качиха я в порше "Кайен" и я изведоха през митницата на летището.

 До стадион "Васил Левски" Мадона се придвижи по булевардите "Брюксел" и "Цариградско шосе" с кортеж от 3 поршета"Кайен", ескортиран от 5 мотористи и от полицейски коли. Върволицата от возила навлезе в насрещното движение на бул. "Евлоги Георгиев", който бе временно затворен, и проникна на територията на стадиона през товарния вход.

„Труд": Мадона за 8 часа в София

Мадона кацна вчера в 15, 20 ч на столичната аерогара. Кралицата на попа се появи с две от четирите си деца - тийнейджърката Лурдес (12 г.) и малката Мърси (2 г.). Тя и свитата й долетяха с два малки самолета "Гълфстрийм 4" от Румъния. У нас е дошъл и приятелят на певицата Хесус, съобщи Нова тв.

 Охраната от "ВИП секюрити" спечели играта на криеница с българските медии. С хитър финт гардовете на звездата избягнаха сблъсък с фотоапаратите и камерите. Още на пистата русата амбиция бе качена в черен джип "Порше Кайен" и отпраши светкавично с полицейски ескорт по "Цариградско шосе".

„Стандарт": Мадона кацна без любимия

На велико преселение на народите приличаше стадион "Васил Левски" и околностите му вчера привечер. Стотици фенове трескаво търсеха своя вход, оглеждайки се да не загубят приятелите си. Бременни напираха да влязат с електронни билети, чужденци безуспешно се опитваха да разберат къде е секторът им. Целият район бе осеян с капачки от бутилки за минерална вода и всякакви други боклуци. Гардовете караха хората да отварят бутилките с вода, да хвърлят пластмасовите капачки и чак след като се изпълнеше тази задължителна процедура ги пускаха на стадиона.

Жените гардове със сериозни физиономии внимателно претърсваха дамските чанти, а мъжете тършуваха внимателно господата.

 „Труд": Гард от ДАНС крил сръбски бандит

Служител на ДАНС криел в дома си сърбин, който се опита да убие наш граничен полицай на 8 август. Мъжът, който е охранител в българското ФБР, е тъст на избягалия от затвор в Сърбия Ивица Милев (36 г.).

Със заповед на шефа на ДАНС Цветлин Йовчев служителят на агенцията вчера бе уволнен.

Сърбинът избягал от затвора в Пирот в края на юли т.г. После преминал нелегално границата ни и се укрил при съпругата си, която е българка. Той бе заловен в петък в апартамент в столичния кв. "Люлин" при акция на антимафиоти. Ивица Милев отново се опитал да окаже яростна съпротива, но бързо бил озаптен. При ареста му бил намерен фалшив паспорт на българин, с който трябвало в събота да пътува за Холандия.

 „Стандарт": Агент на ДАНС ятак на бандит

Агент на ДАНС бил ятак на сръбски рецидивист. Това разкри вчера министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов. Престъпникът с инициали И.М. простреля на 8 август граничния полицай Венцислав Алексов. Сърбинът е осъждан за въоръжени грабежи в Ниш, Пирот и Белград и е лежал няколко пъти в затвора.

Бандитът е женен за българка, чийто баща е служител в родното ФБР. Той го покривал в семейното жилище в "Люлин". Дори планирал да го изкара със самолет от България. При акцията по залавянето в "Люлин" сърбинът оказал яростна съпротива. Наложило се топченгетата от НСБОП да употребят оръжие. Ръководството на ДАНС моментално е отстранило своя служител. Поискана е постоянна мярка за неотклонение за сръбския рецидивист.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини