От х:

Днес в x:

Как да прекараме две нощи в „Междузвездни войни“

Малко кино продукции могат да се сравнят с успеха на сагата "Междузвездни войни". И явно интересът към нея не стихва, защото в огромния развлекателен парк Walt Disney World в щата Флорида, предстои отварянето на цял тематичен хотел.

Star Wars: Galactic Starcruiser ще предлага не просто атмосфера като в "Междузвездни войни", но и изживявания, максимално близки до тези на героите във филма.

Нощувките в луксозния хотелски комплекс ще бъдат само две - нито повече, нито по-малко. И вървят в пакет с различни забавления и екстри, а цената им ще варира от 4809 до 5999 щатски долара, уточняват от Hypebae.

Звездните приключения на гостите ще започват още щом регистрират престоя си на "терминала". От там директно ще бъдат тренспортирани до космическия кораб Halcyon, където ги очакват куп неповторими изживявания. Като обучения по фехтовка със светлинен меч.

Идеята е за ненадминат луксозен космически круиз, толкова осезаем, че дори и прозорците предлагат само гледки, подобни на необятното пространство отвъд линията на Карман.

Хотелът Star Wars: Galactic Starcruiser отваря догодина, но информацията на официалния сайт непрекъснато се обновява и всеки може да се регистрира, за да разбере още подробности и да бъде сред първите посетители.

Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини