От х:

Днес в x:

3297 лв. за талантливите деца на Хасково от каузата на Хасково рок „Купи тениска-подари мечта“

Изображение 1 от 4

    3297 лв. са събрани от продажбата на тениски с логото на Хасково рок. Кутиите, в които феновете на двудневната рок фиеста пускаха сумата, бяха отворени днес в общината от зам.-кметът Мария Вълчева и в присъствието на двама от музикантите от “Хангар 42”. Групата участва в подбора на гост-изпълнителите и цялостната организация на концерта. При изброяването на събраните средства присъстваха и представители на медиите.

    Събраната сума надхвърля, стойността на пуснатите в продажба 300 тениски на цена от 10 лв., които бяха изчерпани на 100 процента.

    Инициативата “Купи тениска-подари мечта“ и тази година ще подпомогне с музикални инструменти талантливи деца от школите от Хасково и общината. Те ще бъдат закупени със събраните по време на фестивала средства.

    Музикантите благодариха на всички рок фенове за подкрепата. „Хасково рок се превърна с времето не просто в рок концерт, а в кауза на много хора. Защото феновете с даренията си за инициативата с тениските, стават участници в развитието на културата в този град, подпомагайки даровитите деца на Хасково“, подчерта китаристът и вокалист на „Хангар 42“ Боян Гегов.

    По време на концертите на площадка “Спартак“ имаше поставени и кутии, в които са събрани за лечението на малкия Гого от Хасково 654 лева.

    Красимира Славова

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини