От х:

Днес в x:

Кандидатът на ГЕРБ Божидар Петков проведе срещи-разговори със служители на димитровградски предприятия

    На 1 юли кандидатът за народен представител от Димитровград на коалиция ГЕРБ - СДС, 29-годишният икономист Божидар Петков, проведе срещи-разговори в местните предприятия "PL Рroject" и фабрика Пролет.

    Представителят на листата с номер 5 за предстоящите извънредни парламентарни избори на 11 юли, Божидар Петков, проведе среща със служителите на иновативната инженерингова компания "PL Рroject". Кандидат-депутатът се представи пред служителите на фирмата и заяви, че е изключително удовлетворен, че се среща с млади хора, които са избрали България и Димитровград да работят и да се развиват и не са емигрирали извън пределите на страната. "Радвам се че съм тук сред хора избрали България и Димитровград, където да работят, да се развиват, какъвто избор съм направил и аз самият. Пред вас съм, защото народа поиска нови, млади и образовани хора, които да работят за него, за това и ГЕРБ сложи на предни позиции точно такива инициативни, неопетнени и гледащи в бъдещето млади хора."

    Срещата се превърна в жива дискусия между служителите на компанията и кандидатдепутата от ГЕРБ Божидар Петков. Бяха повдигнати теми от международно, национално и местно значение, на които кандидат-депутатът изказа своите позиции. Той твърдо заяви, че негов приоритет е бъдещата работа за създаването на условия за инвестиции, за образованието и реализацията на младите. На въпрос какво ще направи ГЕРБ, за да задържи младите хора да живеят и работят в България, Петков заяви, че те ще бъдат приоритет за правителство на ГЕРБ и една от мерките ще бъде, че държавата ще поеме 60% от осигурителния доход на 60 000 млади хора, които след завършване на училище и/или университет да останат да работят в България. "Трябва да се даде възможност на хората, които им се работи, да работят за достойни доходи", заяви кандидат-депутатът.

    Програмата на ГЕРБ планира да направи България най-доброто място за бизнес в Европа чрез мерки, улесняващи стартирането на нов бизнес, като изцяло електронни услуги, премахване на 50 % от регулаторните режими в инвестиционния процес и въвеждането на мълчаливо съгласие за съгласувателните, регистрационни и разрешителни режими за стартиране на бизнес в страната.

    Божидар Петков, провокиран от служителите на компанията заяви, че е наясно, че в последните 12 години при управлението са допускани грешки. "За 12 години управление няма как да не се допуснат грешки, както в управлението, така и в един работен екип се допускат грешки, важното е да има креативна посока, в която да се върви и да има положително развитие, в тази посока се развива ГЕРБ."

    Единият от основателите на компанията, Пламен Цонев, заяви пред своите служители, че от години познава Божидар и е работил с него. Като човек, Божидар Петков е почтен и отговорен, на него му се работи и работи, гарантира пред служителите си в компанията Цонев.

    След разговорите в "PL Рroject", кандидат-депутатът Божидар Петков с преференциален номер в листата на ГЕРБ - 105, се отправи за среща-разговор със служителите на едно от най-големите предприятия в Димитровград - фабрика "Пролет".

    Купуването и продаването на гласове е престъпление!

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Още новини

    Последни новини