От х:

Днес в x:

Служебното правителство и областни управи разпродават държавни имоти, възмутени Патриотите

"Ние от КП "Българските патриоти - ВМРО, ВОЛЯ И НФСБ" с възмущение научихме, че служебното правителство и назначените от тях областни управи са започнали да разпродават държавни имоти. Считаме, че функцията на служебния кабинет е единствено и само да организира извънредните парламентарни избори и да гарантира прозрачност и честност на изборния процес". Това посочват от коалицията в отворено писмо до президента Румен Радев с копие до служебния министър-председател Стефан Янев.

В писмото те посочват, че недоумяват защо областният управител на Софийска област Радослав Стойчев е обявил със заповед нр. ДС-П-4/09.03.2021 г. на страницата на областна управа за разпродажба 112 държавни имота на територията на София област. От коалицията прилагат списък с имотите, обявени за продажба, както и връзка към страницата на областна управа, където са обявени те.

Предходната областна управа със заповед на областния управител забрани продажбата на държавни имоти на територията на Софийска област и по този начин гарантира държавното имущество. Настоящият областен управител явно с оглед на краткия мандат на един служебен кабинет е решил да разпродаде тези 112 имота и за нас има подозрение, че съществува задкулисно желание от определени хора и фирми да придобият тези имоти и затова е била задействана процедурата по продажбата им, посочват "Българските патриоти".

Те настояват всички продажби на държавно имущество от служебния кабинет да бъдат спрени и областните управители в страната да бъдат ограничени да разпродадат държавното имущество.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    До
    До редакторите
    2 -1
    19:34, 23 юни 2021
    Сложете го това и още други, в раздел ..."от редакторите " . Стига сте плещили платени статии от Дойче веле ... Не дават ,нали ?
  • 2
    Те
    тези са абсолютни идиоти
    1 -1
    19:37, 23 юни 2021
    не патриоти
Последни новини