От х:

Днес в x:

Коалиция „ГЕРБ-СДС“ откри кампанията си с водосвет

Изображение 1 от 5

    Коалиция „ГЕРБ-СДС“ откри по традиция предизборната си кампания в Хасково с водосвет.

    В храма „Свети Архангели Михаил и Гавраил“ водосветът за благоденствие на кандидатите за народни представители от листата с №5 в бюлетината на изборите на 11-ти юли днес отслужиха отец Златко и отец Никола.

    „Откриваме кампанията с вяра в доброто. Никога не сме казали нищо лошо за нашите опоненти, винаги сме се концентрирали върху своите идеи за развитие на региона и на България, това ще направим и този път. “, каза на старта на предизборната битка водачът на кандидат-депутатската листа Деля Добрев. Той посочи, че разликата с участието им на предходните избори са новите идеи за развитието на град Хасково и региона, които ще бъдат споделени в хода на кампанията.

    Освен това, за разлика от предходната кампания, която се проведе условията на редица ограничения заради здравната криза, сега кандидатите за депутати от ГЕРБ-СДС в Хасково ще заложат на повече лични контакти и срещи с избирателите.

    По повод проектите, които бяха задвижени преди време, Добрев уточни, че един от дългоочакваните -този за ремонта на пътя между Хасково и Минерални бани, в рамките, на който беше заложено и изграждането на велоалея между областния център и курортното селище, е на път да се провали.

    „Въпреки всички дадености и започналото проектиране, служебното правителство отказва да реализира този проект. Получено е писмо l АПИ, в което се твърд, че той не може да се осъществи“. Мотивът за това е, че няма законодателство, което да регламентира изграждането на велоалея между две общини, обясни Делян Добрев. Той обаче контрира, че няма законов текст, който и да забранява това.

    Една от новите идеи, върху която работят от ГЕРБ, е довършването на околовръстното шосе на Хасково, което да изведе товарният трафик от запад направо на юг и изток от града. Става въпрос за трасе, което след кв. „Болярово“ ще заобикаля Хасково и ще отвежда пътникопотока от бул. „Никола Радев“ през бул.“Освобождение“. Там ще бъде изградено ново кръгово, което пък да разпределя движението и в посока изток с включване на новата дъга в сега съществуващия околовръстен път около бившия ТЕЦ.

    „Ние ще положим усилия през следващия мандат този проект да се случи“, увери Делян Добрев. Той е категоричен, че листата на ГЕРБ-СДС е от изявени личности, които заедно правят един силен отбор, който ще работи за ред, спокойствие и сигурност на хората.


     

    Купуването и продаването на гласове е престъпление!

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Последни новини