От х:

Днес в x:

17 °C

Първи рожден ден на Дневен център за подкрепа на деца с увреждания и техните семейства

Изображение 1 от 3

  Вече една година 50 деца ползват почасово и полудневно услугите на Дневен център за подкрепа на деца с увреждания и техните семейства. С децата работи екип от специалисти – психолог, рехабилитатор, специален педагог, педагог, логопед, трудотерапевт, които оказват подкрепа и на техните родители. Днес в центъра деца, родители и социални работници празнуваха една година от официалното откриване на услугите. По повод празника бе организирано тържество в двора на Дневния център, с много игри, подаръци, торта и дискотека за децата.

  Дневен център за подкрепа на деца с увреждания и техните семейства в Хасково и Преходно жилище са изградени в изпълнение на проект „Подай ръка на нашите деца“, финансиран по оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“ 2014-2020. Проектът е за периода 01.08.2019 - 01.02.2022 година. Услугите Дневен център за подкрепа на деца с увреждания и техните семейства и Преходно жилище са разкрити на 01.03.2020 година, като официалното откриване на услугите, предвид пандемичната обстановка в страната, се състоя на 28.05.2020 година.

  Целта на проекта е да се подкрепи осигуряването на новите социални услуги в общността за деца и младежи, съгласно Картата на услугите за подкрепа в общността и в семейна среда и Картата на резидентните услуги.

  Източник: Haskovo.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (7)

  • 1
   Въ
   Въпрос
   5 -5
   07:44, 29 май 2021
   На колко деца и родители наистина помогнахте, като някои от кадрите ви ги познаваме? МАЛИНА ПЕТРОВА-педагог, а всъщност педагогиката и е толкова известна колкото на един овчар стоматологията!
  • 2
   Ду
   дуру
   5 -3
   09:39, 29 май 2021
   Няма никакви деца . Всичко е заблуда. Стоят иси вземат големите заплати незаслужено1
  • 3
   Th
   The dude
   6 -2
   11:50, 29 май 2021
   Златчето още хваща око но невена нещо много се е разпуснала изглежда няма спонсор.
  • 4
   Д-
   Д-р Георгиев
   4 -1
   16:01, 29 май 2021
   Извършвам пластични операции на носове, които са като поялници, ако някоя от този център желае да заповяда. Тя се вижда добре на снимката!
  • 5
   Го
   Госпожа Петрова
   4 -1
   19:39, 29 май 2021
   Тази с червената коса ли? Да да има нужда!
  • 6
   На
   Най-добрата
   2 0
   17:29, 30 май 2021
   И най-добре изглеждаща е Мария Вълчева
  • 7
   По
   Позор
   0 0
   23:17, 5 юни 2021
   Невена и Злата, жени с нисък морал и поведение, начело на социални институций в града!

  Хороскоп за 16.06.2021

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Ще се потопите в благоприятна атмосфера и ще получите импулс за нови дръзновения. Това ще се отрази позитивно и на отношенията ви с колеги и партньори. Подаващата ви се енергия ще събужда у вас желания за търсения в непознати сфери и посоки. Пазете се от не контролирани емоции.
  16 юни 2021

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Благоприятен ден. Ще плувате в свои води.Днес сте на гребена на вълната.Ще се появят нови възможности за промяна и успешна дейност.Пазете се от скандал породен от засиленото ви любовно желание.
  16 юни 2021

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Ако сте ясни и открито в поведението си, ще бъде по-добре за всички около вас. Текущите ви задължения ще се увеличат и това няма да се отрази добре на настроението ви. Договореностите трябва да бъдат спазени, а и вие ще се почувствате доволни от себе си след добре свършената работа.
  16 юни 2021

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Предстои ви пътуване, което отдавна очакване. Независимо дали става дума за почивка или пътуване по работа ще останете особено доволни от себе си. Заобиколени сте от разбиращи хора, които са готови да ви съдействат във всеки един момент. Не допускайте недоразумение да провали нещо, върху което дълго сте работили. Запознавате се с нови и интересни хора.
  16 юни 2021

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Работните ви проекти ще подсилят усещането ви за значимост сред професионалните среди. Трудът ви ще се оцени и ще получите потвърждение, изразяващо се в пари. Заложете на професионалната си реализация и ще подобрите много страни от живота си. Сред близките си ще намирате нужното ви спокойствие, за да сте пълноценни в професията.
  16 юни 2021

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Имате известни колебания относно това как да постъпите в определена ситуация, но скоро ще установите ще се притеснявате излишно. Близките ви подкрепят безрезервно, а и вие самите ще успеете да намерите верния изход от положението. Радвате се на голяма покупка, която е дългоочаквана в дома ви. Ваш приятел ще ви сподели нещо лично, изслушайте го.
  16 юни 2021

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Предстои ви нещо важно, затова обмисляйте много внимателно всяка своя стъпка. Не подценявайте съветите на приятели и познати, всяко нещо може да ви бъде от полза. Проучвайте внимателно всяка информация, която получавате, за да сте готови да реагирате навреме. Получавате интересно предложение в личен план, не реагирайте импулсивно обаче.
  16 юни 2021

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Ще започнете едно, за сметка на друго, недовършено, отдавайки преднина на проблемите си. В крайна сметка от това текущите ви задачи няма да пострадат, благодарение на сътрудниците, семейството и приятелите. Оценете подкрепата им и в подходящ момент се реванширайте подобаващо.
  16 юни 2021

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Ще бъдете мотивирани и ще действате с желание и хъс. Преградите ще са лесно преодолими. Подкрепа от силните на деня. Що се касае до любовта, там успехът също няма да ви подмине. Налице са всички предпоставки да спечелите сърцето на любимия човек, всичко зависи от вас.
  16 юни 2021

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Нуждата от значителни средства може да подтикне някои от вас към рисковани начинания и така да си създадете неприятности. Не бързайте да действате и проявете търпение дори да се налага да направите жертви. Съвсем скоро ще попаднете на добра възможност и ще успеете без излишно напрежение да подобрите положението си. Не се поддавайте на притеснения.
  16 юни 2021

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Не може да ви се отрече, че сте реалисти и не градите безпочвени хипотези. С това привличате вниманието на себеподобните и с общи усилия активността ви ще доведе до добри резултати. Ако ще пътувате обърнете внимание върху изправността на автомобила си. Помислете и с какво да зарадвате любимия си човек.
  16 юни 2021

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Ще получите финансови придобивки и ще изчистите стари задължения. Бъдете открити за желанията си и ще се радвате на споделени чувства и общи занимания. Някои от вас ще приемат на доверие думите на непознат човек, но няма да се излъжат, интуицията ви е силна. Ако не сте планирали почивните дни е време да го направите.
  16 юни 2021
  Последни новини