От х:

Днес в x:

Посланици на европейски държави са на посещение в Kyashif ЕООД, респектирани са от домакините

    Посланици на европейски държави са на посещение в заводите на фирма Kyashif ЕООД по покана на собственика  и управителя дипл.инж.Кяшиф Кяшиф. Посланиците на Чешката република  и Словакия техни превъзходителства д.ф.н. Лукаш Кауцки и  Мануел Корчак, както и почетния консул на Чехия в България Иван Соколов пристигнаха в Джебел за да се запознаят на място с дейността на водещата българска компания Kyashif ЕООД . Тя изнася хидравлични цилиндри за Чешката република и внася от Словакия елементи за своята продукция.

    Дипломатите поискаха да разгледат заводите на фирмата. Те се запознаха с технологичните процеси. Бяха впечатлени от машини и роботи, които са последна дума на техниката и са уникални за страната.

      Домакинът дипл.инж.Кяшиф Кяшиф запозна гостите с историята и достиженията на компанията. Той посочи,че освен високото технологично ниво, фирмата може да се похвали и с водеща социална политика. Дипл.инж.Кяшиф Кяшиф посочи,че освен в нашата страна, за заводите на компанията работят предприятия в Китай и Индия. Пандемията постави проблемът за доставката на елементи за нашите цилиндри. Недостига и квалифицирана работна ръка. За това готвим изграждането на завод в Кърджали, оборудван изцяло с роботи.Това е следваща стъпка след пускането на изградения вече трети завод,за производство на едрогабаритни цилиндри.

      Продукцията на фирмата ни е много търсена на европейските и световни пазари. Те научиха къде е България и къде е Джебел, подчерта дипл.инж.Кяшиф Кяшиф.

      Гостите споделиха , че са респектирани от успехите на Kyashif ЕООД, която заслужено има място в европейското машиностроене.

    На разговорите присъства и мениджъра по продажбите Сибел Кяшиф.

    Георги Кулов

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини