От х:

Днес в x:

Слънце сутринта, облаци след обяд на 13 май

Днес ще е предимно слънчево. След обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на много в северозападната половина от страната ще има краткотрайни, временно интензивни валежи от дъжд. В Северозападна България ще има и гръмотевична дейност, и условия за градушки. Ще духа слаб вятър от юг-югозапад, преди обяд в Източна България - от югоизток. Максималните температури ще са предимно между 22° и 27°.

Преди обяд над планините ще бъде предимно слънчево. Около и след обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на много места в масивите от Западна и Централна България ще има краткотрайни валежи от дъжд, в отделни райони придружени с гръмотевици. Ще духа умерен до силен вятър от запад-югозапад. Максималната температура на 1200 метра ще е около 14°, на 2000 метра - около 7°.

7 градуса е температурата в ранното утро на 13 май в Смолян. Преди обяд ще бъде предимно слънчево, след това ще има променлива облачност. Възможни са и краткотряйни превалявания. Максималната температура ще достигне 17-18 градуса.
 

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини