От х:

Днес в x:

Каруца без каруцар блъсна 80-годишен велосипедист

Трима ранени при инциденти на пътя има през последните три дни в региона на Хасково, съобщават от полицията.

Единият от инцидентите е особено фрапиращ. Става въпрос за произшествие с изпусната от водача си каруца в Хасково. При него е ранен възрастен велосипедист, който за щастие е без опасност за живота.

Злополуката е станала на 7-и май малко преди 10 часа на кръстовището между улица „Пловдивска“ и булевард „В.Левски“. Каруцата без водач е блъснала движещия се през кръстовището 80-годишен велосипедист и впоследствие се е ударила в паркиран лек автомобил.

В хода на работата е установен собственикът на каруцата и коня-36-годишен мъж. Пострадалият велосипедист е в болницата с комоцио и охлузвания по ръцете. Съставен акт.

59-годишна пешеходка пък е с леки наранявания след инцидент станал отново в петък в Димитровград. В 12,45 часа на кръстовището между улица „Г.Кирков“ и булевард „Раковски“, 37-годишна водачка на „Фолксваген“ при маневра на завой на ляво, при наличие на пешеходна пътека, сигнализирана с пътни маркировка и знак, ударя пешеходката. Последната е с фрактура на лява китка, прегледана и освободена за домашно лечение.

Момченце на 12г. е също сред пострадалите при катастрофи през последните дни. То е с фрактура на лява ръка. Инцидентът с детето е станало в неделя в 10,50 часа в Любимец.

50-годишна жена се движила по път с предимство с лек автомобил „Фолксваген“. Тя е спряла на кръстовището с улица „Ж.Терпешев“ и тогава в предната част на колата се е ударило момчето с двуколесна тротинетка. Той е паднало на земята и се е наранило. Детето е прегледано и освободено за домашно лечение.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    Много ви е "прясна" информацията! Пострадалият велосипедист лежа половин час и полицай му даваше първа помощ, защото линейката закъсня повече от половин час. После полицая пази счупеното колело до икиндия. Паркирания лек автомобил е фолксваген голф 2 тъмно син на цвят. Каруцаря е от нашия хубав квартал и докато си е пийвал сутрешната биричка е изтървал коня барабар с каруцата. Но всичко си има хепиенд дядото вече е изписан от болницата а колелото му е все още на ремонт.
  • 2
    Лу
    лудия Макс
    9 0
    14:33, 10 май 2021
    На детелината днеска около 13 часа имаше яка катастрофа на метри около произшествието с колелото. Жена с ван не спира на стопа и се сбори с черен фолксваген. Яки материални щети.
    За тази катастрофа пак ли трябва читателите ви да чакат няколко дни за да я прочетат и научат?
  • 3
    На
    наблюдател от оон
    6 0
    20:12, 10 май 2021
    до н к кат господин чобанов във кв република масово се управлява мпс без свидетества за управление вие като пряк ръководител за безопасността е необходимо да извършвате контрол там е пълна анархия уверете се сами влезте в квартала и проверки със няколко екипа и ще се уверите.
Последни новини