От х:

Днес в x:

Румен Чолаков отговори той ли ще е кандидат-премиерът на "Има такъв народ"

Кеймбриджкият възпитаник адвокат Румен Чолаков повдигна леко завесата около плъзналите в публичното пространство слухове, че той ще е кандидат-премиерската кандидатура на ПП "Има такъв народ".

"Във връзка с различни медийни спекулации искам да заявя, че не съм водил абсолютно никакви разговори за каквито и да е политически постове с когото и да е било. Благодаря и съм поласкан от вниманието и подкрепата - може би най-накрая е дошъл денят за нов тип управление и хора, но в момента съм съсредоточен единствено върху адвокатската си кариера и практика", написа Чолаков във Фейсбук.

А на реплика от негов приятел "Да не отказваме предложения, които още не са отправени", младият адвокат отвръща: "Не съм отказал нищо, но аз искам да бъда честен и открит с хората. Това са сериозни разговори за бъдещето на държавата ни и е редно да се водят по сериозен начин".

Ден по-рано Румен Чолаков пише друг любопитен пост в социалната мрежа, наречен "Размисли от джипката":

"След години на едноличен подход на управление виждам единствено позитиви от реформаторско правителство в рамките на този парламент.

Нуждата от баланс и компромис ще служи като естествена пречка на задкулисието.

Ако все пак нови избори са неизбежни, това не е трагедия. Най-добре е те да се правят по нови правила, за да намалят риска от завръщането на същия модел, подкрепен от крайни националисти и други патерици, каквито е имало винаги досега."

Източник: dir.bg

Коментари в сайта (1)

Последни новини