От х:

Днес в x:

ДПС води в Кърджали и Разград според междинни резултати

ДПС води с 41,09 процента в област Разград, сочат резултатите от обработените 58,15 на сто секционни протоколи, съобщи говорителят на Районната избирателна комисия Юмгюл Ахмедова.

Втори са ГЕРБ-СДС с 19,57 процента, а трети са БСП с 10,08 процента.

За "Има такъв народ" са гласували 8,82 на сто от избирателите, а "Демократична България" са подкрепили 7,81 процента от гласоподавателите.

Останалите партии имат под един или нула процента подкрепа.

При обработени 30,7 на сто от изборните протоколи в област Кърджали, ДПС се нарежда като първа политическа сила в региона. Това сочат данните към 7,30 часа на интернет страницата на Районната избирателна комисия.

За движението са гласували 67,04 процента от избирателите или 12 105 човека от 263 175 имащи право на глас. Като втора политическа сила се нарежда ГЕРБ, с 11,69 на сто или 2 110 гласа, а на трето място е "БСП за България" със 7,95 на сто или 1 436 гласа. За "Има такъв народ" на Слави Трифонов са гласували 879 души или 4,87 процента, което й отрежда четвъртото място в 9 МИР.

Партията на Цветан Цветанов - "Републиканци за България" е събрала симпатиите на 1,1 процента или на 199 избиратели, сочат още временните резултати. Според тях, за "Изправи се! Мутри вън!" са гласували 194 кърджалийци или 1,07 процента, а за "Демократична България - обединение" - 370 човека или 2,05 процента.

Квадратчето "Не подкрепям никого" на вчерашните парламентарни избори в област Кърджали са отбелязали 227 избиратели, сочат още публикуваните временни резултати.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Ис
    Истината
    3 0
    11:21, 5 апр 2021
    Когато години, години, години, години наред една нация е опростачвана до най-ниските вибрации на тумбака, когато години, години, години, години наред на една нация е промивано съзнанието с пошли скечове, клипове, евтини смешки и долнопробни присъствия, вместо извисени духовно личности, които да дефилират по телевизиите, когато години, години, години, години наред културата е свряна в печалбарския еснафски долап на алчни продуценти, капацитети и всякакви „популярни“ еднодневки, когато години, години, години, години наред превърнаха образованието в катун, а четенето на книги бе заменено от войнстващо бездарие, тиражирано като „голееми „писатели“ на нивото на гугъл „инфлуенцъри“, резултатът няма как да бъде изненадващ.
    Когато дори нямаме достатъчно честност, да го кажем в прав текст – какъв е интелектуалния уровен на голямата част от българите в чужбина, за които днес се пишат опуси, резултатът няма как да бъде смайващ, а e напълно закономерен.
    Има нещо невероятно малоумно.
    Даже вместо Слави, непрекъснато напред е пласиран да дава изявления невъобразимия  МУ Тошко. Добре ще е да го направят министър председател, защото това е заслужаване в какъвто и смисъл народен да го тълкуваш.
    И днес продължава – Тошко рекъл туй, Тошко рекъл онуй…
    Като се има предвид, че минахме през Симеон, Боко, Слави, колко му е Тошко да е еманация на новия месия, поднесен ни от опростачването, обзело нацията в продължение на цели поколения.
  • 2
    Юн
    Юнак
    0 0
    11:58, 5 апр 2021
    Слави да се покаже и да говори свободно ида го оценим!
Последни новини