От х:

Днес в x:

Днес пристигнат 51 600 дози от ваксината срещу COVID-19 на Moderna

Днес в 8 часа в България ще пристигнат 51 600 дози от ваксината срещу COVID-19 на Moderna. Това съобщиха от Министерството на здравеопазването.

От сградата на "БулБио-НЦЗПБ" на бул. "Янко Сакъзов" 26 ваксините ще бъдат разпределени до регионалните здравни инспекции в страната.

Източник: Haskovo.NET

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Ст
    Стоил
    1 0
    09:31, 30 мар 2021
    „Пандемията“ вероятно ще приключи, когато голяма част от населението се ваксинира и бъдат изпълнени и останалите цели за промяна на социално-икономическия модел. Той удивително прилича на кръстоска между фашизъм и идеалния комунизъм, но с малка свръхбогата прослойка управляващи психопати-сатанисти. И тук идва въпроса – защо толкова много държат да ни ваксинират? Не е заради парите, а доказателствата за това са много. Например при предната „епидемия“ от свински грип, италианското правителство поръча милиони ваксини, които останаха неизползвани и накрая 13 млн. бяха унищожени, но парите към Биг Фарма платени без да бъде търсена отговорност за разпилените обществени средства. Сега можеше да се случи същото. Защо според Вас е този страхотен натиск за имунизиране срещу Ковид? Целта е самата ваксина с нейното съдържание или ограничението на правата на гражданите и тоталния контрол и следене чрез ваксинационните паспорти.
Последни новини