От х:

Днес в x:

Първото, което видите, разкрива какво ви тревожи в момента

Колкото и да потискаме проблемите си, те са загнездени в подсъзнанието ни и един такъв тест може да ги изведе на повърхността.

Какво те тревожи в момента? Отговор на този въпрос ще намерите, след като погледнете тази илюстрация.

Какво е първото нещо, което видяхте?

То разкрива причината за тревогите ви и най-доброто решение за тях.

А ето ги и отговорите:

1. Пълзящото растение, прерастващо във веригата на часовник

Основната причина за стреса в живота ви е любовната ви връзка. Усещате, че двамата сте се отдалечи един от друг и нямате представа накъде вървят нещата. Най-доброто решение е да поговорите с половинката си за това, което ви тревожи. Комуникацията често е ключът към разрешаването на всички лични проблеми.

2. Часовникът

В момента се борите с тежките отговорности, които сте избягвали от известно време. Вие се грижите за всичко и за всички, но не и за себе си. Семейството и приятелите ви ви мислят за много силни и отговорни, но вие се чувствате на ръба и нямате енергия да се занимавате със себе си. Няма нищо лошо в това понякога да си малко егоист и да поставиш себе си на първо място. Вземете си почивка!

3. Бялата роза, подаваща се изпод червената боя

Най-големите ви притеснения в момента са свързани със здравето ви или със здравето на някой близък човек. Лекото притеснение е нормално и то ни стимулира да живеем по-здравословно, но ако притеснението се превърне в силна тревожност и страх, това може да породи други проблеми. Хранете се възможно най-здравословно, спортувайте по-често и не се тревожете за неща, които не зависят от вас.

4. Заекът

Притеснявате се за работата и финансите си. Чудите се дали напредвате професионално, дали това е оптималната заплата, която можете да получавате, да не говорим, че отговорностите ви постоянно се увеличават и трябва да научавате нови и нови неща.

Ако смятате, че сте недооценени на работното си място, опитайте се да повишите квалификацията си и да си потърсите нова работа.

5. Луната / небето

Чувствате се изгубени и самотни. В днешно време общуваме най-вече дистанционно – чрез съобщения, имейли, споделени снимки. На вас обаче ви липсва истинската комуникация. Време е да се обадите на приятелите си и да си организирате няколко срещи.

6. Червената роза

Мъчи ви самота, но не знаете как да говорите за чувствата си и си мислите, че никой няма да ви възприеме сериозно. Недейте да потискате емоциите си и се доверете на приятелите и семейството си – ако нещо ви тревожи, значи е достатъчно важно, за да бъде споделено. Проблемът е, че винаги сте били много независими и сте свикнали да се справяте с всичко сами, но понякога трябва да се отпуснете и да се научите да споделяте. Ако никога не разкривате истинските си емоции, приятелите ви няма как да знаят, че имате нужда от тяхната помощ.

7. Охлювът

На този етап от живота си ви тревожи неизвестното бъдеще. Предстоят ви големи промени и те ви плашат. Въпреки че се впускате с главата надолу в предизвикателствата, сте достигнали момент, в който предпочитате сигурността. Уверяваме ви, че промените ще са за добро. Отпуснете се и се доверете на интуицията си.

Източник: Obekti

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини