От х:

Днес в x:

12 °C

Меган пред самоубийство заради кралския двор

Вчера, 7 март, се излъчи дългоочакваното интервю на Опра Уинфри с принц Хари и Меган Маркъл. А това, което двамата споделиха пред водещата и своя близка прителка, надхвърли очакваното.

В дългия разговор имаше не един и два важни акцента, но със сигурност най-голямо впечатление направиха признанията на херцогинята на Съсекс за психичното й състояние през времето в кралския двор.

Маркъл призна, че целият този стрес и непрекъснатите атаки както от медиите, така и от членовете на кралското семейство, са я довели до състояние на пълна безизходица. Тя е започнала да има "истински и много притеснителни мисли".

"Просто не исках да живея повече", спомня си Меган. Имало е моменти, в които се е страхувала да остане сама, защото не е знаела дали няма да си посегне. И днес се срамува да си го признае.

Срамувала се е и тогава, но е решила, че трябва да сподели с Хари, за да не се превърнат мислите в действия. "Не виждах решение... Стоях по цяла нощ и се чудех как се стигна до тук", разказва тя.

Меган е пожелала да потърси специализирана помощ и да ходи на психотерапевт, но това й е било забранено от кралския двор. Не споменава конкретни имена, но казва, че е питала няколко висши членове на семейството. И техният отказ и липса на разбиране още повече са задълбочили състоянието й.

В този момент Маркъл и съпругът й намират подкрепа в близките приятели на принцеса Даяна. А днес тя се надява да успее да помогне и да други, достигнали тази крайна точка на отчаяние, посочвайки им, че винаги има друга страна и че този живот си заслужава да се живее.

Сега Меган е на "по-добро място" и в очакване на второто си дете, което разкри, че ще бъде момиче. Но от първата си бременност в кралския двор има наистина кошмарни спомени. Пред Опра тя призна, че с Хари са се водели разговори за това колко тъмна ще бъде кожата на сина им.

С тях са коментирали и това, че Арчи няма да получи титлата "принц", което е в разрез с протокола и означава, че за него няма да има никаква сигурност. Все пак, на малкия е била дадена титлата граф на Дъмбартън от чиста учтивост, но Меган и съпругът й са решили да не я приемат.

Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

 • 1
  Да
  Дамян
  1 0
  13:16, 10 мар 2021
  Море , я да те сложа на 10 часов работен ден , па да видим дали ще се кахъриш кой какво казва за цвета на кожата на малкия .За самоубийство може и да ти мине през ума , но то ще се отнася за шефа ти. Безделници , които се правят на важни , писна ми от тях.
 • 2
  Ва
  Васко
  0 0
  23:46, 18 мар 2021
  Ем да се беше гръмнала!

Хороскоп за 19.04.2021

Хороскоп за Овен

Овен
19 апр 2021

Хороскоп за Телец

Телец
19 апр 2021

Хороскоп за Рак

Рак
19 апр 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
19 апр 2021

Хороскоп за Дева

Дева
19 апр 2021
Последни новини