От х:

Днес в x:

Веско Ешкенази сключи брак

„Менделсон“ прозвуча за Веско Ешкенази и неговата приятелка Станислава Стоева. Световноизвестният цигулар сподели, че през уикенда двамата са сключили брак.

„Оженихме се“, гласи текстът към снимката, която музикантът качи във Facebook.

На кадъра от Амстердам концертмайсторът позира до красивата си избраница, която е с бяла рокля и държи букет от рози в ръце.

По-късно Ешкенази сподели и клип от мястото, където се е снимал със своята съпруга – моста над река Амстел.

Веско е избрал да сключи брак дни преди да стане на 51 - на 3 март, като неговата любима също е цигуларка. Неговите близки обаче се майтапят, че ще трябва да почерпи за двойния празник.

„Думите ми не могат да стигнат, за да ви кажа колко щастливи ни направихте с всички ваши пожелания и коментари! Безценно! Бъдете много здрави и нека усмивките не слизат от лицата ви! Благодаря от сърце!“, написа младоженецът в социалната мрежа след като „го затрупаха“ с благопожелания.

Ешкенази има двама сина от първия си брак. След като съпругата му Ангелина почива от рак, той се грижи сам за тях. После среща Станислава. Предлага ѝ пръстен през 2012 г., но чак сега се решава на следващата стъпка. За нея споделя, че тя му е голяма опора в живота и го подкрепя във всяко едно начинание.

Източник: Tialoto

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини