От х:

Днес в x:

18 °C

Първи трейлър на „Mortal Kombat: Филмът“

В мрежата изненадващо се появи първият трейлър на новия филм по играта Mortal Kombat. Лентата, която ще дебютира на 16 април, все още нямаше свой официален клип, но нещата бързо се промениха, след като изтече негова руска версия в интернет.

Достоверността на клипа бе очевидна заради костюмите и ефектите, които изглеждат страхотно. В него има много насилие, а за кратко се появяват любими персонажи като Goro, Sub-Zero, Scorpion и на практика повечето от основните герои. В трейлъра можем да видим още Jax, Kano и Liu Kang. Не се минава и без финалните завършеци "fatality". Малко по-късно в YouTube вече се завъртя и официалният трейлър с по-добро качество, който представяме на вашето внимание.

Клипът дава добра представа за кино продукцията. Той потвърждава думите на режисьора Саймън Маккуоид, който преди време разказа, че Mortal Kombat ще бъде кървав, подобно на играта, ще има множество интересни битки и голямо количество от задължителните "fatality" завършеци.

Във филма ще бъдат използвани всички любими елементи на геймърите от играта, а в кадрите ще има и много обекти със скрити послания, които сме виждали в Mortal Kombat или са свързани с нея по някакъв начин - т.нар. великденски яйца.

Новият филм ще дебютира в HBO Max на 16 април, а на същата дата ще е и премиерата във всички отворени кина по света, където няма Covid ограничения.

Източник: dir.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

 • 1
  Az
  az
  0 0
  13:53, 24 фев 2021
  Новината е от 5 дни но вие чак сега я откраднахте от dir bg ...
  • Аз
   Аз
   0 0
   14:02, 24 фев 2021
   Повтаря ли се на този сайт? Не. Значи все още не е късно да бъде публикувана, все пак премиерата на филма е чак за април.
  • Az
   Az
   0 0
   14:40, 24 фев 2021
   Брей питаш и сам си отговаряш, голям умник си .Ако ти обичаш претоплена манджа , не значи че всеки трябва да я яде такава...

Хороскоп за 22.04.2021

Хороскоп за Овен

Овен
Не се отказвайте от завоюваните позиции. Знаете към какво се стремите и това ви дава нужната сила да продължите напред. Успехът ви има много измерения. Радвате се на признание и уважение от страна на колеги и началници. В личен план ще можете да стабилизирате отношенията с любимия човек и ще укрепите връзката си.
22 апр 2021

Хороскоп за Телец

Телец
Щом искате останалите да ви харесват, да им помагате и едновременно с това да помагате и на себе си, не забравяйте да проявявате искрен интерес към хората, с които общувате. И знайте, че изражението на лицето е по-важно от дрехите, в които сте облечени.Приятни и романтични мигове ви очакват, ако успеете да спечелите вниманието на една личност, която е наблизо.
22 апр 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Днешният ден е твърде специален за вас, тъй като ще видите плановете си за страхотно прекарване на нощта осъществени. Вие мислите освен за собственото си прекарване и за настроението на другите, но в това отношение едва ли ще има за какво да се притеснявате.
22 апр 2021

Хороскоп за Рак

Рак
Захващате се с нещо, което на пръв поглед е безполезно, но на вас ви се струва и полезно и приятно. Не ви се стои у дома днес, затова ще трябва да приемете някое от предложенията на ва-ши близки. Движението ще ви се отрази добре, а ако изберете мяс-то, което не посещавате всеки ден, направо ще се преродите. От-ношенията ви с любимия човек ви карат да се чувствате чудесно.
22 апр 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
Днес някои от вас ще се заемат с работата на свои близки, тъй като не можете да им откажете помощта си. Всяко нещо, с което се захванете обаче го вършите толкова добре, че околните ще останат изключително доволни от вас. На някои им предстои пътуване, свързано с ваш ангажимент, но то ще успеете да ви разнообрази и да ви помогне да се разтоварите.
22 апр 2021

Хороскоп за Дева

Дева
Деликатното ви поведение ще ви донесе предимства днес. Подбирайте внимателно думите си и не търсете причини за конфронтация, дори и да имате основание за това. Ще получите интересно предложение за нова работа, бизнес или пътуване. Преди да отговорите – помислете. Трайни придобивки ще внесат настроение и ще подобрят самочувствието ви.
22 апр 2021

Хороскоп за Везни

Везни
Днес ще трябва да работите упорито, за да свършите нещо в определения срок. Постарайте се наистина да го направите, това ще издигне авторитета ви, както и личното ви самоуважение. Контактите едва ли са най-силната ви страна днес, така че най-добре ще е да ги сведете до минимум. Обърнете повече внимание на семейството си днес.
22 апр 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Деловата седмица за вас не е приключила още. Ще имате важни срещи, които е възможно да доведат до договори. Нали вие това очаквате. За други от вас се очертава пътуване извън вашето населено място. Осигурете си време за почивка и развлечения.
22 апр 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Сред хаоса на ежедневието ще откриете добра възможност за себе си да изявите по оригинален начин мисленето и намеренията си. Това ще се приветства от онези, които ви ценят и остане незабелязано от други, без значение за развитието ви. Отдайте заслуженото и на партньора си. Без него не бихте имали нещата, които ви радват.
22 апр 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
Днес ще се наложи да бъдете особено точни в преценките си относно надеждността на започнат от вас проект. Нека силното ви желание да не заслепява здравия разум, само така можете да се надявате на успех. Много радост ви носи интимният партньор.
22 апр 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
Денят ви ще премине в движение, тъй като стоенето у дома не е достатъчно разнообразно за вас. Ангажирате се с въпроси на ваши приятели, но по-добре ще е ако стоите встрани от чужди проблеми. Помогнете доколкото можете, но в никакъв случай не се нагърбвайте изцяло с неща, които те трябва да свършат. Намерете подходящ начин да се разтоварите.
22 апр 2021

Хороскоп за Риби

Риби
Не мислете, че можете най-добре да се справите сами, погрешно е и да се надценявате, въпреки способностите си. Не отхвърляйте ничие внимание и подкрепа, ще се нуждаете от тях. Влечението ви към човек, който нехае ще ви попречи да забележите друг, истински влюбен във вас. Не пропускайте шанса си.
22 апр 2021
Последни новини