От х:

Днес в x:

17 °C

Деница Георгиева е новият председател на УП на СУ "П. Р. Славейков"


Десетокласничката Деница Георгиева е новият председател на Ученическия парламент при СУ "Петко Рачов Славейков". Днес тя бе официално приветствана от директора Милко Багдасаров на новата позиция в училищното гимназиално общество. Самото предаване на властта от предишния на новия председател по традиция се извършва по време на церемонията на наградите за учители "Даскеер", организирането на която е мащабно и в най-голяма степен отразява приемствеността между двете поколения ръководства.
Ученическият парламент при СУ "Петко Рачов Славейков" е ученическа институция, която отдавна няма нужда от представяне. Въпреки условията на непредвидимост в учебния процес и редуване на присъствано обучение с такова в електронна среда, гимназистите на училището за шампиони проведоха онлайн кампания за избор на ново ръководство на УП. Това е необходимо, тъй като настоящият председател Антония Колева от 12б клас завършва своето обучение и заедно със своя екип трябва да предаде щафетата на следващите класове.
Поради невъзможност от провеждане на реално отчетно-изборно събрание бе реализирана онлайн кампания, в резултат на която Деница Георгиева представи своя екип на страницата на Ученическия парламент във Фейсбук със следното обръщение:
"Скъпи славейковци, з а мен е чест да бъда новият председател на Ученическия парламент, въпреки че се присъединих към него едва миналата година. Искам да благодаря на Антония Колева и госпожа Нешка Шопова, без които нямаше да стигна до тук, ако не ме бяха научили на всичко, което знам сега и което ще приложа по време на моето управление.
По време на управлението ми не само ще спазвам училищните традиции, но и ще създам нови, но не сама, а с помощта на хората от парламента, които са в него в момента и тези, които ще се присъединят по-късно с течение на времето и нашите инициативи. Всеки, който желае да бъде част от екипа на сериозните, отговорните и креативните славейковци, ще бъде с радост посрещнат. Ще направя всичко, за да преустроим парламента, ще се радвам да науча още много неща и да предам знанията си на новите членове. За всеки, който иска да се присъедини към нашия екип /а и за информация на останалите, тъй като в днешната дигитална комуникация информацията е от първостепенно значение/: аз съм Деница Георгиева от 10г клас и съм новият председател на Ученическия парламент, заместник-председател е Даниела Караиванова, отговорник на екипа за културни дейности е Теодора Сурова, отговорници на техническия екип са Здравко Караджов и Слави Солакчиев, а те обучават Вилиян Кехайов, отговорник за медии и институции е Толга Мехмед, отговорник на екипа по фотография е Димо Димов и отговорник на екип спортни дейности е Гюкан Севал. А за всеки, който желае да се присъедини към който и да е от екипите ни или смята, че е достатъчно отговорен и има съответните способности, имаме нови и свободни длъжности – отговорник на актьорския екип, отговорник за сценарен екип. С тези нови длъжности ще подготвим по-добре Даскеер-ите, като тук е моментът да обявим, че ако пандемията ни позволи, ще има церемония "Даскеер" и тази година. Амбицирани сме да я проведем още пролетта, с много леко закъснение от обичайното й протичане в края на февруари. И така въпреки обстановката, в която се намираме, с парламента ще направим всичко възможно да изпълним всички задачи, да проведем всичките празници и да продължим традициите. Осъзнавам, че имаме богато наследство, което трябва да запазим и още много, което да постигнем. Пожелавам на всички здраве, защото е най-необходимо днес, мъдрост, за да вземаме правилните решения, упорство, за да отстояваме себе си и ентусиазъм, който да не ни напуска въпреки всичко, за да тичаме след мечтите си! Успех!"
Нешка Шопова

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 15.06.2021

Хороскоп за Овен

Овен
Ще се потопите в благоприятна атмосфера и ще получите импулс за нови дръзновения. Това ще се отрази позитивно и на отношенията ви с колеги и партньори. Подаващата ви се енергия ще събужда у вас желания за търсения в непознати сфери и посоки. Пазете се от не контролирани емоции.
15 юни 2021

Хороскоп за Телец

Телец
Благоприятен ден. Ще плувате в свои води.Днес сте на гребена на вълната.Ще се появят нови възможности за промяна и успешна дейност.Пазете се от скандал породен от засиленото ви любовно желание.
15 юни 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Ако сте ясни и открито в поведението си, ще бъде по-добре за всички около вас. Текущите ви задължения ще се увеличат и това няма да се отрази добре на настроението ви. Договореностите трябва да бъдат спазени, а и вие ще се почувствате доволни от себе си след добре свършената работа.
15 юни 2021

Хороскоп за Рак

Рак
Предстои ви пътуване, което отдавна очакване. Независимо дали става дума за почивка или пътуване по работа ще останете особено доволни от себе си. Заобиколени сте от разбиращи хора, които са готови да ви съдействат във всеки един момент. Не допускайте недоразумение да провали нещо, върху което дълго сте работили. Запознавате се с нови и интересни хора.
15 юни 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
Работните ви проекти ще подсилят усещането ви за значимост сред професионалните среди. Трудът ви ще се оцени и ще получите потвърждение, изразяващо се в пари. Заложете на професионалната си реализация и ще подобрите много страни от живота си. Сред близките си ще намирате нужното ви спокойствие, за да сте пълноценни в професията.
15 юни 2021

Хороскоп за Дева

Дева
Имате известни колебания относно това как да постъпите в определена ситуация, но скоро ще установите ще се притеснявате излишно. Близките ви подкрепят безрезервно, а и вие самите ще успеете да намерите верния изход от положението. Радвате се на голяма покупка, която е дългоочаквана в дома ви. Ваш приятел ще ви сподели нещо лично, изслушайте го.
15 юни 2021

Хороскоп за Везни

Везни
Предстои ви нещо важно, затова обмисляйте много внимателно всяка своя стъпка. Не подценявайте съветите на приятели и познати, всяко нещо може да ви бъде от полза. Проучвайте внимателно всяка информация, която получавате, за да сте готови да реагирате навреме. Получавате интересно предложение в личен план, не реагирайте импулсивно обаче.
15 юни 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Ще започнете едно, за сметка на друго, недовършено, отдавайки преднина на проблемите си. В крайна сметка от това текущите ви задачи няма да пострадат, благодарение на сътрудниците, семейството и приятелите. Оценете подкрепата им и в подходящ момент се реванширайте подобаващо.
15 юни 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Ще бъдете мотивирани и ще действате с желание и хъс. Преградите ще са лесно преодолими. Подкрепа от силните на деня. Що се касае до любовта, там успехът също няма да ви подмине. Налице са всички предпоставки да спечелите сърцето на любимия човек, всичко зависи от вас.
15 юни 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
Нуждата от значителни средства може да подтикне някои от вас към рисковани начинания и така да си създадете неприятности. Не бързайте да действате и проявете търпение дори да се налага да направите жертви. Съвсем скоро ще попаднете на добра възможност и ще успеете без излишно напрежение да подобрите положението си. Не се поддавайте на притеснения.
15 юни 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
Не може да ви се отрече, че сте реалисти и не градите безпочвени хипотези. С това привличате вниманието на себеподобните и с общи усилия активността ви ще доведе до добри резултати. Ако ще пътувате обърнете внимание върху изправността на автомобила си. Помислете и с какво да зарадвате любимия си човек.
15 юни 2021

Хороскоп за Риби

Риби
Ще получите финансови придобивки и ще изчистите стари задължения. Бъдете открити за желанията си и ще се радвате на споделени чувства и общи занимания. Някои от вас ще приемат на доверие думите на непознат човек, но няма да се излъжат, интуицията ви е силна. Ако не сте планирали почивните дни е време да го направите.
15 юни 2021
Последни новини