От х:

Днес в x:

Хайка за шофьори, натискащи газта ,52 са наказаните нарушители

464 моторни превозни средства са били проверени на територията на полицейските управления в Кирково и Кърджали вчера в хода на специализирана операция за контрол на водачите за спазване на скоростните режими, за правоспособност, употреба на алкохол, упойващи вещества и техническата изправност на автомобилите. 52 са констатираните нарушения, за които са били съставени 6 акта и 34 фиша по ЗДвП, заснети били 12 клипа за превишена скорост. По време на операцията били връчени и 7 електронни фиша.

 Сигнал за пречупено дърво на улица в областния град е бил подаден около 7,30 часа вчера. Екип на пожарната служба в Кърджали отстранил дървото.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    3,
    3,14
    1 0
    08:30, 13 фев 2021
    Браво на боковите бирници!Полицаите,глобили най-много бедни хора,да бъдат поставени на таблото за отличници,за да може повече хора да им се "порадват"!За съжаление,това не са катаджиите отпреди,които те насочваха,съветваха,прощаваха грешките,е и глобяваха от време на време!Сега само дебнат как да те глобят!Неблагодарна професия,за хора които в живота добро не са вършили!Бравооооооо!
Последни новини