От х:

Днес в x:

Бебето X AE A-XII с татко Мъск радва феновете

Американският предприемач и милиардер Илон Мъск зарадва своите над 48 милиона последователи в Twitter и над 60 хиляди в един от профилите му в Instagram с много непринудена снимка. Тя веднага стана изключително обсъждана в социалните мрежи.

На нея създателят и ръководител на компаниите Tesla и SpaceX е с деветмесечния си син от певицата Grimes, който се роди през май 2020 г.

Първоначално екстравагантната двойка кръсти бебето си X Æ A-12 Мъск, но беше принудена да го промени на X AE A-XII, тъй като законът на Калифорния забранява символи и цифри в имената.

На кадъра, направен вероятно от половинката на Илон Мъск, малкият дърпа тениската на баща си, докато той говори по телефона, както изглежда - по работа. Снимката е в домашна обстановка, милиардерът е облечен с обикновена тениска и е абсолютно непринуден в ролята си на баща.

Може би затова феновете му толкова много харесаха тази снимката и тя стана толкова обсъждана в двете социални медии.

"Единственото дете, което може да си пожелае Марс за рождения ден", написа остроумен почитател. Като се замислим, и други могат си го пожелаят, но само X AE A-XII има реални шансове да го получи.

Източник: LifeStyle

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини