От х:

Днес в x:

11 °C

И Dior се влюби в Мария Бакалова

Мария Бакалова определено успя да сбъдне американската мечта и целият свят разбра за нея благодарение на ролята й в "Борат 2".

От премиерата на филма вече минаха няколко месеца, но интересът към родната актриса не само не стихва, а дори напротив - става все по-голям. И докато наградите се трупат една след друга, Бакалова получи още едно признание, за което много нейни колеги могат да й завидят.

Българката е сред лицата, които представят новата Dior Couture колекция Пролет-Лято 2021, създадена от дизайнера и креативен директор Мария Грация Киури.

Актрисата позира в тоалет, съчетание от къси червени панталони и прозрачна червена риза с анималистичен принт. А пред Vogue признава, че да носи точно тези дрехи е едно от най-страхотните преживявания в живота й.

Фотосесията е специална за Бакалова, защото е и един от малкото случаи в последните месеци, в които носи толкова грим. И това определено й харесва. А камерата харесва и увереността, с която позира.

Българската звезда в Холивуд успя да впечатли всички не само с актьорската си игра, но и със своя усет към модата. Тя многократно позира в стилни тоалети, подбрани внимателно за нейни медийни участия. А ние сме сигурни, че кадрите за Dior са едно повече от добро начало на силното й присъствие в света на модата, който така й харесва.

Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини