От х:

Днес в x:

Кобрата: Падам, ставам, изтупвам се и продължавам

"Падам, ставам, изтупвам се и продължавам. Нямам драми. Моят дух е много над тези неща! Не може да го сломи никой. Имам сила, имам енергия, позитивен съм!". Това бяха първите думи на Кубрат Пулев след завръщането му на родна земя след мача с Антъни Джошуа. 

"Доста топло посрещане. За мен в крайна сметка това е загуба и не очаквах подобно посрещане. Яд ме е, че не победих", каза още той. 

"Не обичам да се оправдавам. Приемам минусите за мен, загубата си е моя. Това е. Това в крайна сметка е само един спорт", категоричен беше Пулев. 

По думите му ако е бил по-добре подготвен е можел да победи. "В бокса един единствен удър решава всичко. Печелим, губим, в спорта има и малшанс", заяви той.

Ситуацията с кантара преди мача Кобрата коментира така: "Много български журналисти не бяха допуснати. До последно воювах за това. Може би на кантара чухте какви думи каза срещу мен, въпреки всичко подходих с респект. Това е бокс тежка категория и съжалявам че нашата нация не е толкова боксова, но тези неща са нормални". 

Българинът е категоричен, че не е казал нито една лоша дума срещу съперника си Антъни Джошуа. "Казах му да не ме докосва и че не обичам да ме пипа. Приемаме, че аз съм виновен за ситуацията на кантара. Обичам да съм виновен, кефи ме", заяви Пулев. 

Той беше категоричен, че вината за загубата на мача е изцяло негова. „Няма да се оплаквам. Не обичам да се оправдавам. Това обаче е положението. Имаше опити да ме потиснат. В една съблекалня ме завряха - беше точно 2 пръста над главата ми. Как да загрее човек? Но не казвам, че това е предопределило мача", подчерта Кобрата и допълни: "Всичко това за мен беше една мечта. За много хора може би е нещо друго, но за мен това беше мечта". 

Запитан дали може да се потрети такъв мач, той отговори: „Всичко е възможно".

По повод коментарите по свой адрес след мача Кубрат Пулев заяви: "Научих за себе си и хубави неща, и не толкова хубави. Като цяло всичко, което казах - стоя зад него. Не се срамувам от нищо, което съм направил. Каквото можахме, направихме. И аз, и моят тим. Загубата си е моя. Щеше много да ме е яд, ако бях отказал мача заради някакви неща". 

"Благодаря на всички хора, които ми писаха и искаха тази титла. Обичам ги от сърце и душа. Има уникални хора в България и само те могат да теглят държавата напред", отправи благодарствени думи към подкрепилите го сънародници Кобрата

Източник: nova

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

  • 1
    Бъ
    БЪЛГАРИН
    6 -1
    09:23, 15 дек 2020
    Много точно признание от този клоун. Пада, става, изтупва ,т.е.. Боксова круша. В това се състои участието му на световен форум. Иска реванш. По голяма наглост не може да бъде. Кличко,джошуа и т.подобни да не са спаринг партньори на този измислен и самовлюбен аматьор. Всичко около двамата братя е шарлатанство и един евтин пиар. По нагъл коментар от двамата след двата пердаха които получи като награда от кличко и джошуа не съм чувал и виждал. И стига национални медии да ни занимават с тях. Сега и за политик се стяга.отново пародия и наглост.но такива са и псевдопартиите ни, т.е. Оод-тата.
    • Аа
      Ааа
      4 0
      09:46, 15 дек 2020
      Пердах, пердах, ама скъпо платен!
  • 2
    3,
    3,14
    1 0
    15:07, 15 дек 2020
    Кобрата е огледален образ на "ВОЖДА на герберастите"-нагъл,прост,самовлюбен,безскруполен!Трети път ако паднеш,едва ли ще можеш да станеш и да се изтупаш!Вие и двамата сте срам за нацията ни!
  • 3
    По
    Порчо
    1 0
    18:10, 15 дек 2020
    Кобра, какво ще изтупваш бе? Ти от бой си така изтупан, като тъпан!
Последни новини