От х:

Днес в x:

Последният мач на "Родопа-Смолян" от есенния дял на първенството беше отложен

Двубоят на "Родопа-Смолян" със "Сокол" - Марково  бе отложен, съобщиха от Зоналния съвет на Българския футболен съюз в Пловдив. Двубоят от 17-ия кръг на първенство на Третата лига - Югоизточна група, трябваше да се състои в събота - 28 ноември. Причината за отмяната е новата разпоредба на министъра на здравеопазването, според която в официални спортни мероприятия и тренировки не могат да участват спортисти под 18-годишна възраст. Това са били мотивите на отбора от Марково, с които са поискали двубоят да се пренасочи за пролетта.
Заради заразени футболисти с коронавирус, не се състояха още две срещи в групата. Отложени са и двубоите между "Хасково" и "Розова Долина" - Казанлък и "Атлетик" - Куклен - "Спартак" - Пловдив. Отложени са и срещите "Гигант" (Съединение) - "Загорец" (Нова Загора) и “Верея-Стара Загора“(Стара Загора) – ОФК “Левски“ (Карлово) .
По всяка вероятност, отложените пет срещи от последния кръг от есенния дял на Трета лига - Югоизточна група ще се играят преди старта на пролетния дял на шампионата.

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини