От х:

Днес в x:

-1 °C

Ремонтират тротоара около новите хидранти по Кърджалийска

  Продължават довършителни работи по Кърджалийска, след полагането на новия водопровод и преасфалтирането на пътното платно.

  Днес работници на общинското предприятие „Екопрогрес“ частично ремонтираха тротоара около новите хидранти, от които в противопожарните автомобили може да се пълни вода. Съоръженията са монтирани при мащабния ремонт в участъка от кръстовището с булевард „Илинден“ до улица „Македония“, по който бе прокаран нов водопровод, след което последва преасфалтиране на трасето, включително до Първа поликлиника.

  Служителите на „Екопрогрес“ ремонтираха и пространствата около капаци на шахти по тротоара. От общинското предприятие допълниха, че на този етап не е предвиден ремонт на плочки около дърветата, въпреки че на места са разместени от растежа на корените им.

  Припомняме, че част от Кърджалийска беше затворена на 14 октомври и окончателно беше отворена за движение на автомобили вчера.

  Източник: Haskovo.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (11)

  • 1
   Ка
   каунь
   13 -1
   16:01, 23 ное 2020
   Той хидрант колко време ще искара до бордюра?Защо не е на 30 см на вътре?Каунска работа!
   • 36
    3662
    8 0
    16:12, 23 ное 2020
    Тъкмо това се чудех и аз!!!Първия състезател който мине от там ще го отнесе!!!!
   • Ка
    карай
    8 0
    16:52, 23 ное 2020
    Колкото издържа стълба на кръговото за Кърджали. Бяха го поставили до бордюра на самия ъгъл от който се излиза за Кърджали. Издържа 3 дни и един ТИР го отнесе барабар с кабелите и лампите.
   • Дж
    Джон Рамбо - Първа Кръв
    1 0
    00:10, 24 ное 2020
    Първи Кръпки до Новия Асфалт :))
    ....
    В цял свят го правим точно обратното - първо леем тротоарите ,
    след това асфалтираме улицата
  • 2
   Па
   Панорама
   2 -1
   16:40, 23 ное 2020
   От улица "Панорама" може ли да се включиш в движението вече?
   • Ха
    хахаха
    6 -3
    16:56, 23 ное 2020
    Стой си там. Само ти липсваш.
  • 3
   Къ
   Кърджалията
   5 -2
   16:43, 23 ное 2020
   Да оставим правописната грешка в заглавието,но тази"КърДАЖлийска" не беше ли"Освобождение"?Кой го списва тоя сайт?
   • Га
    Гаргов
    7 0
    16:55, 23 ное 2020
    Тая Кърджалийска си е Кърджалийска. Освобождение я направиха сините талибани след 1989. Освобождение от кого? Трябва да е уточнено.
   • ДААЛЍЯ, ‑ѝята, мн. ‑ѝи, м. 1. Обикн. мн. Истор. Грабителски орди от планинско мохамеданско население в българските земи в края на ХVIII и началото на ХIХ в. Тия [грабителски банди], които действували в полето, били наричани кърджалии, а действуващите в планинските области — даалии.
  • 4
   Гр
   Грешката е вярна
   2 0
   17:02, 23 ное 2020
   Махаш Ж и си става баш!
  • 5
   Вн
   Внимание
   0 0
   19:51, 23 ное 2020
   Около

  Хороскоп за 19.01.2021

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Ще доведете до край започнати дела или други, не по-малко важни за вас начинания. Очаквани новини, постигане на споразумения и подписване на договори са сред положителните развития, които ще ви носят доволство. На трудностите не се спираме, те са част от играта, наречена живот и без тях не бихте били това, което сте.
  19 яну 2021

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Съсредоточете се, от обективната ви оценка ще зависят делата ви не само днес, но и в бъдеще. Разногласията ви с хора, които не са запознати с проблемите в работата ви е налице, но въпреки това ще се представите на ниво. С други ще установите ползотворно сътрудничество, което ще продължи за дълго.
  19 яну 2021

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Без да се притеснявате от ничие мнение, открито ще изразите отношението си към нещата и хората, носещи ви спокойствие и душевен комфорт. Ще ги приобщите към себе си и заедно ще сътворите нещо значимо. Материални придобивки за по-напористите от вас, но и другите ще има какво да ги радва.
  19 яну 2021

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Добро начало на седмицата и най-вече за професионалните ви дела през следващите дни. Партньорски договорености ще ви направят по-смели в работата по реализацията на конкретни задачи от сферата на общите ви интереси. Други ще поставят начало на нов бизнес или друга заетост, за която са се подготвяли. Развития и в личен план.
  19 яну 2021

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Успявате да се справите с изненадите, които ви поднасят конкурентите ви. Подходът ви е доста гъвкав и ви позволява много по-голяма свобода на действие. Може да се изкушите да предприемете доста рисковано начинание. Печалбата наистина може да е внушителна, но преди да достигнете до нея ще се наложи да преминете през доста тежки изпитания.
  19 яну 2021

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Ще се възползвате от добрите си позиции в професионалните, обществени и бизнес-среди и с лекота ще преодолеете възникващите затруднения. Здравето ви изис-ква достатъчно сън, витамини и повече спокойствие. Въздържайте се от спорове, дори да считате, че те могат да са полезни или заради влечението си към тях.
  19 яну 2021

  Хороскоп за Везни

  Везни
  С дипломатически похвати ще излезете от деликатна ситуация, потискайки емоции и пристрастия. Имате опит и от по-сложни моменти, а и мотивацията ви е налице, от вас се очаква много. Ако изразите уважението си към жените в живота ви, ще заздравите връзките помежду ви. Романтична вечер за много от вас.
  19 яну 2021

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Възможно е да сте повече натоварени, но затова пък ще успеете да се справите с нещата, които зависят от вас. Само трябва да вярвате на хората около себе си. А може би точно това е възможно да ви убягва днес. Постарайте се да не бъдете подозрителни. Ще бъде добре, ако се погрижите и за себе си.
  19 яну 2021

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Ценете по-добре времето си днес, имате толкова много задачи. Останалите от миналото ви проблеми ще напомнят отново за себе си. Истина е, че трябва да приключите веднъж за винаги с тях, за да не ви връщат пак и пак. Имате силна интуиция, послушайте я. Бъдете внимателни при работа с бързо оборотни машини.
  19 яну 2021

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Не изпадайте в меланхолия, вдигнете поглед, опитайте се да не мислите само за любимия човек. Проблемите между вас няма да намалеят с безконечни анализи и самообвинения. Ако вие сте сгрешили с нещо намерете сили да поискате прошка. Съсредоточете се в работата си и оживете скучната атмосфера там.
  19 яну 2021

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  С хъс и желание ще работите за справяне с трудностите, които възпрепятстват работата ви и в крайна сметка ще успеете. Наред с това ще обърнете внимание и на други не по-малко важни неща, каквито са семейството и нуждите на близките ви. Позволете си повече нежност в отношението си към тях, заслужили са го.
  19 яну 2021

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Насочете енергията си в делови начинания. Ще имате бързи реализации, а в личен план – постигнати мечти. С печелившите си идеи ще впечатлите бизнес – партньори и колеги. Не са ви чужди желания за развлечение и романтична близост. Дава ви се да имате силно влияние върху другите, направете така, че да повдигнете духа им.
  19 яну 2021
  Последни новини