От х:

Днес в x:

14 °C

Майкъл Б. Джордан е най-сексапилният мъж според "Пийпъл"

Актьорът и продуцент Майкъл Б. Джордан, който се прослави с филма "Черната пантера", беше избран от списание "Пийпъл" за най-сексапилния мъж, предадоха Асошиейтед прес и Ройтерс.
Чернокож мъж получава титлата за трета поредна година. Миналата година честта се падна на музиканта Джон Леджънд, а през 2018 г. - на британския актьор Идрис Елба.

Майкъл Б. Джордан каза, че титлата му дава самочувствие. "Добре е да си в този клуб" - призна той в интервюто пред списание "Пийпъл".

Актьорът, който е на 33 години, започва кариерата си като дете в телевизионните предавания "Всичките ми деца". Той се издига непрекъснато в Холивуд и големият му пробив е през 2013 г. в драмата "Инцидентът на станция "Фрутвейл". През 2015 г. участва в продължението на "Роки" и "Крийд: Сърце на шампион", а три години по късно е злодеят в "Черната пантера".

Майкъл Б. Джордан е активист за постигане на по-голяма разнородност в Холивуд.

Титлата от списание "Пийпъл" радва много жените в семейството му, каза Майкъл Б. Джордан.

"Когато баба ми беше жива, тя колекционираше списанието и естествено майка ми го чете много и лелите ми. Определено ще намерят специално място за този брой" - увери той.

Майкъл Б. Джордан е на корицата на броя на "Пийпъл", който излиза в продажба в петък.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини