От х:

Днес в x:

Мария Бакалова - българката, превърнала се в най-популярната актриса в света

2020 година най-лесно може да се опише като чист, непрепятстван хаос, в който трудно може да вирее нормалният човек. Тази обстановка обаче е перфектна за един образ, който бяхме забравили, но съвсем наскоро бяхме зарадвани от неговото присъствие. Говорим за Борат Сагдиев, който този път има и перфектна компания в лицето на българката Мария Бакалова. 

Изминаха близо 15 години откакто комикът Саша Барън Коен представи на света добронамерения, но странен журналист от Казахстан, чийто неприличен хумор почти винаги води до доста неловки ситуации и разговори. Както всички добри сатири, първият филм „Борат“ от 2006 година накара мнозина да се сблъскат с расистките, женоненавистни предразсъдъци, които се поддържат ежедневно, често неволно. 

Този път обаче Борат Сагдиев не е сам. Той е придружен от дъщеря си Тутар, изиграна от Мария Бакалова. Българката привлича също толкова внимание, колкото самия Саша Барън Коен, та дори и по-голямо. Тутар, която във филма е представена и като Сандра Джесика Паркър (да, ние също го чуваме), попада в няколко доста ужасяващи ситуации, служейки като катализатор на дискусиите около правото на жените да избират и лични разговори с политици.

Филмът „Borat: Subsequent Moviefilm“ излезе на 23 октомври, а критиците веднага забелязаха таланта на нашето момиче. Бакалова успява да се справи с трудната задача да си партнира с име като Саша Барън Коен и дори да го засенчи. Мария Бакалова се превръща в тайното оръжие на сценаристите, а играта ѝ съвсем скоро може и да ѝ донесе няколко престижни награди. 

Източник: Tialoto

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини