От х:

Днес в x:

1 °C

Автоинструктори от Хасково, Кърджали и Димитровград ще подкрепят Националния протест в София

Автоинструктори от Хасково ще участват на седми октомври в Националния протест на бранша. Това съобщи председателят на местния съюз на автоинструкторите в Хасково Валентин Пашов.

Към хасковлии в сряда сутринта ще се присъединят на изхода на града автомобилите на автоинструкторите от Кърджали, а колоната ще поеме към Автомагистрала „Марица“ където към нея ще влязат и автомобилните инструктори от Димитровград.

Aвтoинcтрукторитe у нac ce вдигaт нa прoтecт с искане за спиране на Наредба 37, която е пряко свързана с обучението на водачи на моторни превозни средства и е публикувана в интернет за обществено обсъждане и на Наредба 41, която касае професионалната квалификация на водачите от категориите С, С+Е и Д.

Автоинструкторите са против предложението центровете за обучение да бъдат преобразувани в търговски обекти. Смяната на статут трае между 6 месеца и 1 година, а като разход излиза в рамките от 6 000 до 8 000 лева.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (8)

 • 1
  25
  2551
  18 -6
  13:11, 6 окт 2020
  Примката се затяга и ги е страх че няма да могат да карат вместо 40 само 20 часа!!!
  Тия бълват убийци и ще ми протестират да затварят тези които не им се работи по новите правила!!!
 • 2
  25
  2552
  14 -4
  13:17, 6 окт 2020
  не им изнася! Стопират им далаверата
 • 3
  Шо
  Шофьор
  8 -3
  14:47, 6 окт 2020
  Че те и сега са търговски дружества... Как иначе ще обяснят парадокса - неграмотен патладжан с книжка???
 • 4
  77
  7777
  7 -3
  15:23, 6 окт 2020
  Бойко им спира далаверките на тези а вие му искате оставката,така се прави браво Бойко
 • 5
  То
  Тодоров
  4 0
  16:09, 6 окт 2020
  Критерий за подготвеност е показаното на изпита. Курсовете са форма на обучение и подготовка за изпита. Обучението е двустранен процес - резултата е преценка - дали си готов за изпит или не.
  След изпита ………………….обучението продължава - като самообучение и така до живот! Който си има акъл или не - то си е за цял живот...…………….!
 • 6
  Ив
  Иво
  3 -1
  16:42, 6 окт 2020
  Напълниха им гушките с ,,Карта квалификация на водач,, без реално да правят нищо и да имат никакви разходи за това.От 12 записани на 5 дневния курс ,1- 2 двама може да се вяснат..
 • 7
  А.
  А.В.
  3 -2
  21:47, 6 окт 2020
  Инстукторите не дават книжки, те само подготвят за явяване на изпит. Изпита се "дава" от автомобилна администрация (ДАЙ), по-точно от съответния изпитващ.
  • Да
   Дайчово хоро
   0 -1
   00:45, 7 окт 2020
   Минусът, ти книжка имаш ли или си запартък, ей така на пук?

Хороскоп за 20.01.2021

Хороскоп за Овен

Овен
Бъдете дружелюбни към околните, защото присъствието ви е важно за тях. Покажете ангажираност към проблемите им и се съобразете и с тяхното мнение. Ще се нуждаете от подкрепата им и вие за в бъдеще. Очаквате прекалено много от връзката си с човек, който е несериозен и стоящ в страни от вас.
20 яну 2021

Хороскоп за Телец

Телец
Интересно съчетание на полезното с приятното, което ще ви помогне да се разведрите. Любимите ви хора също ще вземат участие. Ще се погрижите за физическата си форма, имате нужда от повече движение и чист въздух. Добро стечение на обстоятелствата ще ви срещне с човек, когото обичате и това ще ви направи щастливи.
20 яну 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Отдава ви се възможност да разширите дейността си и да завоювате нови територии. Възползвайте се от съветите на специалисти в дадената област. Инвестициите, които направите за компетентна консултация ще се възвърнат многократно. Не залагайте на нищо случайно, подсигурете се добре във всяка своя стъпка.
20 яну 2021

Хороскоп за Рак

Рак
Работата ви е отговорна и не може да си позволите отпускане. Но ще постигнете голяма част от заплануваното и това ще повиши самочувствието ви, а също така ще ви даде увереност да продължите. Очаква ви финансово стабилизиране. В личен план сте доста по изнервени, отпуснете се, но не за сметка на другите.
20 яну 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
Отворени сте за предложения и чужди идеи, и с енергия ще се посветите в реализацията на печеливша задача. Търсещите от вас ще получат предложение за нова работа. Качествата и подготовката ви са предимство, но не подценявайте и конкуренцията. Не се щадете, щом от вас се очаква повече, вероятно има още какво да дадете.
20 яну 2021

Хороскоп за Дева

Дева
В подем сте и това се забелязва във всяка ваша постъпка. Ако се колебаете дали да предприемете рисковано начинание, което би ви донесло бърз и значителен успех, знайте че шансът ви е много добър. Вслушването в съветите на ваш близък няма да ви е излишно.
20 яну 2021

Хороскоп за Везни

Везни
Успехът ви днес в най-голяма степен се дължи на проявената в подходящия момент дипломатичност. Уважението, с което се ползвате на работното място днес многократно ще нарасне. Точните ви и навременни действия ще спестят много средства на организацията, в която работите.
20 яну 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Изяснете си деловите или технологични детайли, които могат да ви противопоставят на някого, за да си спестите излишни главоболия. Заложете на открития диалог и се вслушайте в мнението на опонентите си. Това е във възможностите ви, както и други полезни неща, които очакват вниманието ви днес.
20 яну 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Водени от творчески амбиции, ще работите вдъхновено и с желание. Постигнатото ще ви радва и зарежда с добра енергия. Ако изпитвате затруднения, има с кого да ги споделите, за да потръгнат делата ви. Любовта ви е силна и ви мотивира да гледате на предизвикателствата без излишен стрес.
20 яну 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
Не се предоверявайте днес за да избегнете финансови загуби. Бъдете по-резервирани към хора, които искат заем. Предпазливостта обаче е излишна при интимните авантюри, които предприемате. Бъдете дръзки, успехът е ваш.
20 яну 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
Ако искаш да спечелиш повече приятели, покажи им, че искрено се интересуваш от тях, но ако искаш да не ги загубиш не се опитвай да ги караш да се интересуват от теб. Човек, който не се интересува от ближния си среща най-много трудности в живота и най-много наранява другите. Ще пътувате по служебни дела и в перспектива се очертават добри шансове за печелене на пари.
20 яну 2021

Хороскоп за Риби

Риби
Увлечени сте от нестандартни неща и това може да стане причина да изпуснете благоприятни възможности на работното си място. Преценете кое е най-важно за вас, като не пренебрегвайте и съветите на хората около себе си, които искат само най-доброто за вас. Грешна преценка може да ви донесе неприятности, затова когато взимате решения, обмислете ги добре.
20 яну 2021
Последни новини