От х:

Днес в x:

ЕП подкрепя обвързването на бюджетните разходи със състоянието на законността

Европейският парламент подкрепя предложението занапред осигуряването на средства от бюджета на ЕС да бъде съобразено със състоянието на върховенството на закона в държавите от Общността.

Това показаха изказванията на представителите на парламентарните групи при обсъждането на възможността за задействане на нов европейски механизъм за следващия общ бюджет.

От името на германското председателство на Съвета на ЕС Михаел Рот заяви, че процесът може да бъде болезнен, но е необходим. Правата на малцинствата не са специални, а равни. ЕС не е само единен пазар, а общност със споделени ценности. Всички държави от ЕС трябва да получават еднакво отношение, посочи той.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    См
    Смях
    1 0
    13:08, 6 окт 2020
    Аха, те ония от запада са кристално чисти… Сякаш цялата помия не дойде от запад, а от луната. Ами крайно време е да се разбере, че ония от запад изобщо не ги интересува какво става тук! Стига да им снасяме това което искат и да не им разваляме рахатлъка. За което си и плащат на тукашните бандити. Всичко останало е – мижай куме да се лъжаме! И да се разкара *******, ще се появи нова тиква!
Последни новини