От х:

Днес в x:

11 °C

Кийра Найтли шокирана от дъщеря си

Актрисата Кийра Найтли коментира как отглежда децата си по време на карантината. Заедно със съпруга си Джеймс Райтън, 35-годишната звезда от „Карибски пирати“ отглежда две дъщери – 5-годишната Еди и едногодишната Делайла.

Найтли рядко споделя подробности за семейния живот, но в скорошно интервю с Джими Фалън тя призна, че не е доволна от факта, че най-малката ѝ наследница се развива толкова бързо. 

„Започнахме нашата карантина, когато тя беше на около шест месеца, така че тя имаше доста странен живот“, призна Кийра. „А моята по това време 4-годишна дъщеря, която навърши пет години по време на изолацията, постоянно тичаше около нея, защото не можехме да излезем навън.“

„Хлапето, за което мислех, че ще седи и за което ще бъде лесно да се грижа доста дълго време, просто реши да стане и да започне да ходи на девет месеца! И си помислих: „Просто седни, по дяволите. Не сме готови за това. Сложихме я по корем, за да пълзи, а тя погледна с такъв поглед: „Какво правиш? Няма да го направя “, разказа шеговито актрисата.

Източник: Tialoto

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини