От х:

Днес в x:

Queen и Адам Ламбърт издават концертен албум

След стотици шоута по света, откакто за първи път пяха заедно през 2009 г., членовете на легендарната британска група Queen Брайън Мей и Роджър Тейлър и певецът от САЩ Адам Ламбърт, който се изявява като техен вокал, издават първия си концертен албум, съобщи "Ентъртейнмънт уикли".

Албумът, озаглавен "Live Around The World", ще излезе на музикалния пазар на 2 октомври и ще се предлага на CD, CD+DVD, CD+Blu-ray и винил.

"Live Around The World" включва 20 парчета от световните им турнета, подбрани лично от Мей, Тейлър и Ламбърт от над 200 шоута. В албума е включено и последното им 22-минутно изпълнение на живо преди карантината заради коронавирусната пандемия от благотворителния концерт "Fire Fight Australia". На шоуто, чиято цел беше подпомагането на усилията за възстановяването на Австралия от опустошителните пожари, Брайън Мей, Роджър Тейлър и Адам Ламбърт изпълниха оригиналния сет на "Куин" от проявата "Лайв ейд" през 1985 г.

Изданията на DVD и Blu-ray също ще се предлагат с бонус записи, включително "битка на барабани" между Роджър Тейлър и сина му Руфъс, и китарното соло "Last Horizon" на Брайън Мей.

"След като не можахме да направим турне тази година, искахме да дадем на феновете нещо вместо това. Най-подходящо ни се стори да им предложим концертен албум. Това е първият ни съвместен албум и много се забавлявахме, докато подбирахме любимите си изпълнения от изминалите години", споделя Адам Ламбърт.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини