От х:

Днес в x:

Двама се сбиха в Кърджали, отнасят глоби

Глоби по 100 лв. са наложени на двама мъже на 19 г. и 65 г., които се скарали, разменили си обиди и ругатни и свадата преминала в сбиване. Инцидентът станал вчера около 11 часа на стоково тържище в областния град. Материалите са внесени в съда по Указа за борба с дребното хулиганство и Районният съд е наложил с решение административните наказания.

Досъдебно производство за нанесени повреди на чуждо имущество е образувано в РУ-Кърджали. Сигнал за счупено панорамно стъкло и спукани две гуми на лек автомобил „Фиат“, паркиран в кв.“Възрожденци“, е бил подаден вчера. Дежурна оперативна група е извършила оглед. Разследването е по чл.216, ал.1 от Наказателния кодекс за повреда и унищожаване на чуждо имущество. Издирва се извършителя на престъплението.

20-годишен откраднал пари от търговски обект в областния град, установили криминалисти от РУ-Кърджали. След подаден сигнал за деянието и организирани издирвателни действия полицаите стигнали до извършителя. Проверката по случая продължава сектор „Криминална полиция“ в управлението.

Проверка за съставен неистински официален документ е започната в РУ-Крумовград с постановление на Районната прокуратура. Група „Криминална полиция“ ще изяснява случай, в който е бил съставен документ с вписани с неверни данни в него с цел да бъде използват пред Териториалното поделение на НОИ. Проверката е по чл.311, ал.1 във връзка с чл.308, ал.1 от Наказателния кодекс.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини