От х:

Днес в x:

Серия от досъдебни производства и полицейски проверки белязаха днешния ден

За използване на неистински документ 50-годишен е задържан в РУ-Кърджали. Водачът се придвижвал с „Опел“ и бил спрян за проверка в областния град. На полицаите представил свидетелство за управление на МПС и контролен талон, за които при направена справка се установило, че са фалшиви. В полицейското управление е започната проверка по чл.316, ал.1 от Наказателния кодекс.

Досъдебно производство за кражба е образувано в РУ-Кърджали с постановление на Районната прокуратура. Пари и плодове били откраднати от търговец на пазара на производителите в областния град. Издирва се извършителят на деянието.

 Досъдебно производство по чл.355, ал.2 във връзка с ал.1 от Наказателния кодекс за нарушени противоепидемични мерки е образувано в РУ-Джебел. При направена проверка било установено, че 64-годишен не е спазил задължителна 14-дневна карантина, разпоредена от здравните власти. Разследващ полицай и група „Криминална полиция“ продължават работата по случая.

 Досъдебно производство за неиздължени издръжки е образувано в РУ-Момчилград с постановление на Районната прокуратура. 34-годишна жена не е издължила 3400 лв. на непълнолетното си дете, след като е била осъдена по гражданско дело.

 Нерегистрирано моторно превозно средство е било установено от полицейски служители на РУ-Крумовград. Около 11 часа вчера в село Поточарка бил проверен 32-годишен водач, който се придвижвал с „Фолксваген“. Оказало се, че автомобилът не е регистриран и е без регистрационни табели. Проверката по случая е по чл.345, ал.2 от Наказателния кодекс.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини