От х:

Днес в x:

Led Zeppelin правят концерти вместо Майкъл Джексън?

Според вътрешни източници от музикалната индустрия на Led Zeppelin са предложени "големи пари", за да направят няколко концерта в Лондон, които да заместят шоутата на внезапно починалия Майкъл Джексън.

Припомняме, на Джако му предстоеше да изнесе близо 50 концерта, започнвайки от Лондон по-късно този месец. Турнето „Tова е" (This Is It) трябваше да започне на 13 юли и да завърши на 6 март 2010 г.
Според организаторите билетите са били разпродадени за 5 часа. Това щеше да бъде прощалното мегатурне на краля на попа.

Шефовете от музикалната индустрия обаче са притеснени, че ще загубят милиони заради смъртта на певеца и решили да предложат на легендарните рокери и култувата група Abba да пеят вместо него.

Led Zeppelin се завърнаха на сцената след близо 20 години отсъствие на същото място. Това се случи преди две години.
Единственият им концерт бе посрещнат с огромен интерес и мина с феноменален успех.
Тогава групата планира и американско турне, което обаче се провали, тъй като фронтменът Робърт Плант отказа, заради свои ангажименти с Алисън Краус, която през февруари взеха 5 награди Грами за съвместния си албум Raising Sand.

"Само Майкъл Джексън може да продаде билетите за 50 вечери на такава голяма зала, но Led Zeppelin и Abba в комбинация може и да се доближат до неговия успех. На масата са заложени големи пари", коментира анонимен източник.

Първият от концертите на Краля на попа трябваше да се състои на 13 юли. За сега от Led Zeppelin нито са потвърдили, нито отхвърлили тази информация.
Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини