От х:

Днес в x:

Дърво с продънен дънер създава опасност по бул. „България“

Изображение 1 от 2

  Продънено в основата си дърво създава опасност по бул. “България“ в Хасково, сигнализираха хора от близките жилищни сгради.

  Прогнилото дърво се намира в близост до сградата на номер 188, срещу вход А, по булеварда. Има много минувачи покрай това място и заради факта, че стадион “Младост“ също е близко.

  Хората са наясно, че в момента в града тече санитарна сеч по график, но смятат, че случаят е спешен и трябва да се реагира заради безопасността и на пешеходците, и на преминаващите автомобили.

  Източник: Haskovo.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (10)

  • 1
   Кю
   Кюмуров
   7 -8
   18:05, 3 юли 2020
   Там наоколо няма ли някой с брадва. За едно дърво чак мене занимавате. Ще взема кирката и ще дойда.
   • Ве
    Веднага
    10 0
    19:40, 3 юли 2020
    Веднага ще ревнат "Зелените" ,че се унищожават дървета!
   • Тъ
    Тъпо Бичме
    0 -7
    20:23, 3 юли 2020
    Ако е от Партия Гроб/ ДоганПеевскиСвине ..... няма... Виж коментара
   • Ка
    Камшиков
    7 -2
    20:37, 3 юли 2020
    На зелените докато не им посинее задника от лобут, нещата ще са забатачени.
   • Ба
    Бачо Киро от баиро
    7 0
    22:20, 3 юли 2020
    Великият еколог ,влашки ром и наполовина румънец Емил Георгиев щом не го еня значи въпроса е маловажен и няма облаги ¡
   • как да го отсекат :))
  • 2
   Ор
   Орфей30
   4 -4
   10:12, 4 юли 2020
   Целия град има нужда от санитарна сеч..Но мързеливи хора ,само сянките гонят и заплата чакат...
   • О
    О
    0 -1
    16:13, 4 юли 2020
    Сезонните работници са в пъти по малко този сезон и взимат 450 лв чисто , ти за тия пари ще си даваш ли зор ?
  • 3
   Бр
   Браво
   3 0
   12:17, 4 юли 2020
   Благодарим на HaskovoNet за статията.
   Общината се задейства и от ,,Екопрогрес" тази сутрин отстраниха опасното дърво.

  Хороскоп за 14.08.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Договорените срещи ще ви създадат повече вълнения, предвид предложения за сътрудничество и други участия. Не всички от тях носят перспективите, които желаете, за това проучете възможностите, преди да дадете отговора си. Съдбата сама ще ви предложи вариант, и ще си признаете, че по-добър не би могло и да бъде.
  14 авг 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Ще приемете делово предложение, в което виждате добра перспектива за себе си. Благоприятно развитие на събитията ще ви тласне в нова посока на мислене, позволяваща ви пълноценно разкриване на потенциала и лична удовлетвореност. С някого ще постигнете съгласие по спорен въпрос.
  14 авг 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Денят ви ще е натоварен и изпълнен с ангажименти. Няма да ви липсва шанс и свидетелства за него ще станат финансови и лични успехи. Намерете време и за семейството си, а също и да си починете от ежедневните грижи. Някои от вас ще усетят силно привличане към една личност и може би начало на силна връзка.
  14 авг 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Възможно е днес неочаквано развитие на ваш професионален въпрос да промени всичките ви планове за този ден. Не се учудвайте ако наистина ви се наложи да поемете по различен път от този, който сте планирали досега. Срещате трудности, които изискват навременната ви намеса, затова не се колебайте да действате твърдо. Очакват ви скорошни приходи.
  14 авг 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Търпеливо дочакахте решението на свой проблем - пред вас ще се открият добри възможности за развитие. Използвайте времето си пълноценно, като не пренебрегвате любимите ви хора. Те ще ви заредят с енергия и увереност в предстоящите ви ангажименти. Поработете върху физическата си форма.
  14 авг 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Мнозина от вас са склонни на рисковани постъпки днес. Явно умеете да поемате разумни рискове. Просто сами осъзнавате възможностите си за момента и е похвално, че не позволявате на ентусиазма се да измести реализма. Опитайте се да отделите повече време за любимия човек, дори да ви струва определени усилия.
  14 авг 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Поставяте си високи цели и в определени моменти ще трябва да забавяте темпото, което налагате, за да успявате. Една приятна изненада от любимия ви човек. Споделете вечерта си с него и бъдете на място, което ще ви помогне да се отпуснете. Вашата духовна и емоционална същност има нужда от усамотяване.
  14 авг 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Трудностите ще повлияят на някои от вас, правейки ги раздразнителни и затворени. Търсете съдействието на онези, които не биха ви го отказали, за да не губите от инерцията и енергията си. Обърнете внимание на идеите, които ще ви осенят и работете по тях. Приятел ще ви помогне да се разтоварите от стреса, грижейки се за доброто ви настроение.
  14 авг 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  С доброто си настроение ще правите атмосферата около вас ведра и приятна. Работата няма да ви затруднява и с лекота ще отхвърляте задачите си. Имате енергия, която може да трансформирате в нещо полезно за близките си. Няма причини да сте недоволни от постигнатото.
  14 авг 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Предстоят ви различни срещи днес и разнообразна информация, с която ще работите. Стараете се да придвижите напред свой проект и дори да ви се наложи да забавите развитието му, не се отказвайте от намеренията си. Задълбочавате познанията си в определена област, което в последствие ще ви предостави добри възможности на работното място.
  14 авг 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Работите ентусиазирано и с желание да постигнете набелязаните резултати. Това ще стане и с немалко далновидност от ваша страна. Опитайте се да не се влияете от конкуренцията, работете за себе си и не се съревновавайте с вече постигнати чужди резултати.
  14 авг 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Основателно ще повишите очакванията си към някого или нещо. С действията си показвате силно присъствие, подкрепа или работа, която води до добри резултати. Мислите ви са свързани и с други задачи, освен професионалните и това ви натоварва. При уреждане на финансов въпрос ще търсите нечия подкрепа и със задоволство ще установите, че ви се отдаде по-лесно, отколкото сте предполагали.
  14 авг 2020
  Последни новини