От х:

Днес в x:

13 °C

Дърво с продънен дънер създава опасност по бул. „България“

Изображение 1 от 2

  Продънено в основата си дърво създава опасност по бул. “България“ в Хасково, сигнализираха хора от близките жилищни сгради.

  Прогнилото дърво се намира в близост до сградата на номер 188, срещу вход А, по булеварда. Има много минувачи покрай това място и заради факта, че стадион “Младост“ също е близко.

  Хората са наясно, че в момента в града тече санитарна сеч по график, но смятат, че случаят е спешен и трябва да се реагира заради безопасността и на пешеходците, и на преминаващите автомобили.

  Източник: Haskovo.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (10)

  • 1
   Кю
   Кюмуров
   7 -8
   18:05, 3 юли 2020
   Там наоколо няма ли някой с брадва. За едно дърво чак мене занимавате. Ще взема кирката и ще дойда.
   • Ве
    Веднага
    10 0
    19:40, 3 юли 2020
    Веднага ще ревнат "Зелените" ,че се унищожават дървета!
   • Тъ
    Тъпо Бичме
    0 -7
    20:23, 3 юли 2020
    Ако е от Партия Гроб/ ДоганПеевскиСвине ..... няма... Виж коментара
   • Ка
    Камшиков
    7 -2
    20:37, 3 юли 2020
    На зелените докато не им посинее задника от лобут, нещата ще са забатачени.
   • Ба
    Бачо Киро от баиро
    7 0
    22:20, 3 юли 2020
    Великият еколог ,влашки ром и наполовина румънец Емил Георгиев щом не го еня значи въпроса е маловажен и няма облаги ¡
   • как да го отсекат :))
  • 2
   Ор
   Орфей30
   4 -4
   10:12, 4 юли 2020
   Целия град има нужда от санитарна сеч..Но мързеливи хора ,само сянките гонят и заплата чакат...
   • О
    О
    0 -1
    16:13, 4 юли 2020
    Сезонните работници са в пъти по малко този сезон и взимат 450 лв чисто , ти за тия пари ще си даваш ли зор ?
  • 3
   Бр
   Браво
   3 0
   12:17, 4 юли 2020
   Благодарим на HaskovoNet за статията.
   Общината се задейства и от ,,Екопрогрес" тази сутрин отстраниха опасното дърво.

  Хороскоп за 26.01.2021

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Денят е прекрасен за вас, но поради дреболиите, в които сте се заровили има опасност да не го усетите. Отърсете се за миг от неприятностите и се огледайте. Имате чудесни възможности да направите деня си приятен. Семейството ви с готовност ще се отзове на предложението ви за излет в планината.
  26 яну 2021

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Работата ви днес ви предлага много възможности. От вас зависи как ще предпочетете да работите, затова се спрете на най-доброто за момента. Сътрудничеството на работното място днес е особено ползотворно, благодарение на него ще постигнете неща, които не сте и очаквали. Имате време да обмислите отношенията си с любимия човек и може би да преосмислите поведението си.
  26 яну 2021

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Убедени сте, че вървите по своя си път и трудно ще се поддадете на внушения, въпреки желанието на някои да ви разколебае. Бъдете последователни в действията си и планирайте дългосрочната си програма, като не пренебрегвате и маловажните детайли в нея. Предстояща визита ще ви направи по-активни в организацията й.
  26 яну 2021

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Решавайте възникващите въпроси своевременно, не ги оставяйте да се натрупват. Последователност в работата и дипломатични отношения, това са част от условията да имате повече свобода в действията. Изберете подходящ момент, за да съобщите своето решение на партньора си, с което да го зарадвате.
  26 яну 2021

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Почти не съществуват неща, които да са в състояние да ви откажат от намеренията в. И резултатите ще са налице. Амбицията ви по отношение на един проект е особено голяма и сте склонни да действате рисковано. Помислете сериозно какво да направите, за да задържите вниманието на някой, който вече губи търпение.
  26 яну 2021

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Днес някои от вас отделят прекалено много време за дреболии. Незначителни спречквания с близките ви в къщи може да развалят настроението ви. Добре е да прекарате деня извън дома, далеч от всякакви проблеми. Възможности в тази насока няма да ви липсват и остава само да проявите нужната решимост. Не се поддавайте на инерцията.
  26 яну 2021

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Сега е момента да осигурите финансово бъдещето си. Изключителният успех на проект, който завършвате ще ви позволи да инвестирате средства в много доходоносен бизнес. Интуицията и трезвата ви преценка ще ви подскажат на кого да се доверите.
  26 яну 2021

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Ще успеете да свършите по-голяма част от планираното. При добра организация и реална преценка на възможностите ви, няма да ви притесни нищо. Оставяте на втори план сърдечния си партньор и това може да доведе до нежелани последици. Поговорете и обяснете добре намеренията си.
  26 яну 2021

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Ще са ви необходими немалко усилия днес, за да осъществите набелязаните цели. Вие обаче сте твърдо решени да постигнете намеренията си и едва ли нещо ще е в състояние да ви откаже. На моменти обаче сте твърде напористи и това може да остави грешно впечатление у околните, така че опитайте се да контролирате емоциите си. Не действайте прибързано.
  26 яну 2021

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Личните предпочитания и деловите задачи ще се превърнат в приоритетни за вас, но те ще ви носят добро настроение и печалби. Желанията ви днес ще се сбъдват и без да си давате много труд.. Едно пътуване ще ви срещне с интересни хора. У дома ще научите новини, свързани с по-младите представители на семейството.
  26 яну 2021

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Ако се освободите от натоварващи мисли имате предпоставки денят ви да е приятен. Не се лишавайте от нещата, които ви карат да се чувствате свободни и да живеете пълноценно, търсете ги, ако ви липсват. Не пренебрегвайте почивката и мислете за бъдещето си, ще си помогнете от сега, ако подредите добре програмата си.
  26 яну 2021

  Хороскоп за Риби

  Риби
  С желание и готовност сте да свършите всичко, което планирате. Въпреки съботния ден програмата ви е натоварена, но ще се справите. Нещо приятно и очаквано ще внесе много светлина и радост в живота ви. До вас ще има някой, който ще ви помогне по-добре да се организирате и да осъзнаете значимостта си за другите.
  26 яну 2021
  Последни новини