От х:

Днес в x:

Panda Security хвърля ръкавица на (кандидат) хакерите

Компанията обявява международен конкурс, в който всеки осмелил се да разшифрова предоставения му код и да открие нужната парола има шанс да получи сериозни награди и признание.

Panda Security представя ново предизвикателство пред своите настоящи и бъдещи потребители или пред всеки осмелил се да разшифрова предоставения му код и да открие нужната парола, обявиха от компанията.
PandaLabs предоставя на участниците три задачи, изискващи откриване на парола. Всеки нов кръг на предизвикателството е с повишена степен на трудност от предходния. След като открият търсената парола участниците трябва да я изпратят по електронна поща на адрес pandachallenge@pandasecurity.com
Въпреки, че всеки участник разполага с няколко дни за намиране на правилното решение, за победител при всеки от трите кръга ще се определи първият изпратил правилния отговор. Победителите от всеки кръг ще получат следните награди:
І кръг - талон на стойност 150 евро за пазаруване от Amazon.com
ІІ кръг - талон на стойност 250 евро за пазаруване от Amazon.com
ІІІ кръг - талон на стойност 450 евро за пазаруване от Amazon.com
Първите пет участника, изпратили правилния отговор за всяко ниво ще получат антивирусни продукти на Panda Security.

Важно е да се знае, че всеки от трите кода ще бъде публикуван в различен ден. Първият от трите ще бъде на разположение на 7 юли (т.е днес), вторият код ще бъде представен на 14 юли, а третият - на 21 юли. Така и в трите случая участниците ще разполагат с по една седмица, за да изпратят своите отговори.
До сега броят на участниците, които са само от Испания е около 800, но никой от тях не е преодолял всичките три нива на предизвикателството. Това е и причината Panda Security да разшири обхвата му вече и в международен план. От участниците в трите кръга до сега само 1,87% са дали отговор на първото изпитание, никой не е успял да реши втория тест, а само шест от тях са дали отговор на третия тест. Накратко, никой до този момент не е бил в състояние да премине и трите нива на изпитанието. Ето защо PandaLabs отправя своето предизвикателство и към останалата част от света.
За повече информация или регистрация за предизвикателството на Panda Security можете да посетите сайта на компанията.
Източник: pcworld.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини