От х:

Днес в x:

Водач с 3,92 промила се блъсна в две коли

Пиян водач е причинил произшествие с материални щети, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Хасково.

Вчера в 10:40 часа, на кръстовището между улиците „Васил Левски“ и „Отец Паисий“ в Любимец е станала катастрофа с лек автомобил Опел, шофиран от 67-годишен мъж от града. При управление на колата, водачът внезапно е сменил посоката си на движение, загубил е контрол и е ударил лек автомобил Ваз, който е с деформиран ляв калник от удара.

След сблъсъка, водачът на Опела е продължил пътя си по улица „Цар Калоян“, където се е ударил в паркиран Мерцедес, на който е деформирал задна дясна част.

Пристигналите на място униформени са тествали водача с дрегер, който отчел 3,92 промила алкохол. Мъжът е отказал кръвна проба, задържан е до 24 часа. Образувано е бързо производство.

20-годишен младеж е арестуван за шофиране след употреба на дрога и е откаран в Районното управление в Хасково. Тази сутрин в 1:36 часа, момчето е спряно за проверка с леката си кола БМВ на улица „Стара планина“ в областния град. Пътните полицаи са констатирали с техническо средство, че водачът шофира с наличие на канабис. Задържан е до 24 часа.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Лу
    Лудият Макс
    4 0
    12:24, 11 юни 2020
    Хасковска област държи първенството и рекордите от най-висок процент промили алкохол на пияните драйвери и пишман шофьори!
    • Гр
      градски
      1 -2
      13:43, 11 юни 2020
      Най вероятно "Дрегерите" на ченгетата са за тариране /проверени и вкарани в норма/
Последни новини