От х:

Днес в x:

Георги Кючуков: Общината трябва да насърчи лицензираните екскурзоводи на Перперикон, през сезона те не достигат

Общината трябва да насърчи лицензираните екскурзоводи на скалния град Перперикон, защото те през туристическия сезон не достигат. Трябва да има списък в Туристическия информационен център на екскурзоводите, които не работят в сивия сектор , а редовно издават касови бележки на туристите. Те само трябва да се допускат да работят в община Кърджали и в съседните общини на областта. Това заяви за Кърджали бг вести общинският съветник и лицензиран екскурзовод Георги Кючуков. Кючуков посочи,че заради пандемията близо 3 месеца туризмът в общината е замрял. Хората обаче се връщат на Перперикон и искат квалифицирано обслужване. За съжаление квалифицираните екскурзоводи са малко, подчерта Кючуков.

Георги Кулов

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (5)

  • 1
    Kr
    Krum
    2 0
    08:24, 31 май 2020
    Да му се невиди: "Лицензирани екскурзоводи за Перперикон"! Този каманак Рим ли е, Атина, Тива или Спарта?! Какво ще разказват тези "лицензирани екскурзоводи"? Измислици-недомислици; клоуни!
  • 2
    Iv
    Ivan
    2 0
    11:52, 31 май 2020
    А някой ще направили проверка на този човек който постоянно се опитва да елиминира конкуренцията, какви данъци е внасял през тия 13 години, на ден отработва по 300 лв с жена си.
  • 3
    Уч
    Учител
    2 0
    12:48, 31 май 2020
    Не само там, той е лаком, ненаситен за пари и власт! Да се провери като съветник има ли молби за неплатен в училището за дните на заседанията на ПК и заседанията на ОбС и за предишните мандати. А клуба на БСП"Червеното"едната част дето "приватизира" за търговски обект за подаръци и сувенири? Насърчи го с сигурност Багдасаров, пак търси чадър за неговия джоб! Това морал ли е?
  • 4
    Къ
    Кърджалиец, ляво мислещ
    2 0
    13:18, 31 май 2020
    Попитайте го с колко преференции е съветник? 79 преференции, председател на градската БСП и член на НС на БСП. Служебно второ място, подарък от Багдасаров. А Даниел Делчев би яко и неговия кумир с над 300 гласа, Назми Мюмюн има над 160 преференции, 2 пъти и отгоре повече гласове от него. Галя Атанасова, Гроздан, Сталев идр много повече от него. МОРАЛНО ЛЕГИТИМЕН ЛИ Е?
  • 5
    Ни
    Николай
    2 0
    14:56, 31 май 2020
    Бил ми и партиец, по слугинаж на Милко може би. Него не го интересува БСП, итересува го парата. Деня на местните избори вместо да бъде при избирателите по секции, той по къси пантолони цял ден беше на скалите. Броеше банкноти,вместо разговори за бъдещето на общината с избирателите
Последни новини